Szegedi ArcokVideo365

Nyakunkon a tikkasztó szegedi nyár, te pedig pont a klímáról feledkeztél meg? Nincs gáz, keresd a Szabó Klímatechnikát, egy hét alatt az otthonodba varázsolják

Nemrégiben közös vlogsorozatott indítottunk a Szeged365-ön a Szabó Üzletberendezés – Klímatechnika és Szerviz-zel, az első részben az üzlet feje, Szabó Gábor arról beszélt, hogy hova érdemes elhelyezni a klímát a lakáson belül. Most érkezünk a második epizóddal, ahol az időfaktor kerül a középpontba. A több mint 50 éve működő szegedi, családi vállalkozás elképesztően rövid idő alatt varázsolja az otthonodba a hűsítő csodát.

Az elmúlt pár nap londoni időjárását leszámítva már június legelején ránk rúgta az ajtót a forró nyár, noha ez már 10-ből 9 szegedit egyáltalán nem lep meg az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Ezt az időszakot szinte lehetetlen olyan házban, lakásban vagy helyiségben elviselni, ami nem klimatizált, ezért rögtön bele is fogtunk egy közös vlogsorozat gyártásába, az 50 (!) év tapasztalattal rendelkező Szabó Üzletberendezés – Klímatechnika és Szerviz-zel. Arról érdeklődtünk első körben, hogy mennyi időre van szükségük egy klíma beszereléshez.

A SZABÓ KLÍMATECHNIKÁNÁL NEM SZÓRAKOZNAK, 1-2 HÉT ALATT MÁR FEL IS VARÁZSOLJÁK A KLÍMÁT

Mint ahogyan Szabó Gábor magyarázta nekünk, az első lépés (természetesen azután, hogy úgy döntöttél, klímát szeretnél) a helyszín felmérése lesz, ha pedig ezzel megvannak, 1-2 héten belül már élvezheted is a hűvös lakás minden előnyét. Amennyiben például egy egyszerű, úgynevezett faláttöréses szerelésről beszélünk, a Szabó Klímatechnika csapata mindössze 3-4 órán belül felszereli a készüléket. Ha a körülmények nem a legmegfelelőbbek és a lakást végig kell csövezni a megfelelő kialakítás érdekében, természetesen nőhet a kivitelezési idő is. A legmodernebb eszközökkel dolgoznak és el is takarítanak maguk után. Minden további infót már Szabó Gábor, a Szabó Üzletberendezés – Klímatechnika és Szerviz alapítója mond, short videónkban:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7379879197432352032

Bemutatóterem: 6729 Szeged, Szabadkai út 75.

Központi szám: +3662 256 530

Kereskedelem: +3630 912 9050

Szerviz: +3630 983 6793

Online elérhetőség ITT és ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb