Kikapcs

Kalmár Motor testdrive best of: három szuper dögös japán kétkerekű, amit te is letesztelhetsz

Nagy a pörgés mostanság az Algyői úton, na jó, a Kalmár Motornál igazából minden nap ilyesmi, főleg mióta dübörög a testdrive időszakuk. Most cikksorozatban mutatjuk azokat a legdögösebb motorokat, amiket akár Te is kipróbálhatsz a Kalmár Motor Kft. testdrive időszakában, short videók formájában, némi narrációval megfűszerezve az Algyői úton található motoros szentély kollégái által.

Az első cikkünkben rögtön magasra tesszük a lécet, ugyanis három brutál példányt mutatunk be, azonnal egy prémium kategóriás, a robogók királyának számító Yamaha T-Max-szal indítunk. Az eredeti modellt még 2001-ben vezették be, azóta a TMAX Európa legkelendőbb sportrobogója. Megtalálod benne a legjobb és legmodernebb, telefonnal is összekapcsolható digitális műszeregységet, színes TFT kijelzőt, erős, 560 köbcentiméteres EURO5 motort, beletuszkolva a dinamikus, sportos külsőbe. Mutatjuk:

A második versenyzőnk ugyancsak egy japán szamuráj, de ezúttal a túramotorok vizére evezünk, ennek a kategóriának pedig az egyik legkomolyabb képviselője a Yamaha Tracer 700, ami egy

  • kéthengeres,
  • 700 köbcentiméteres motor,
  • 75 lóerővel

Ebben a rikító piros színben pedig mégszebb:

Végül, de nem utolsó sorban egy igazi nagyvad is helyett kapott a tesztelésre váró kétkerekűek között, a sort a Yamaha Tracer 900 GT+ névre keresztelt motorral zárjuk. 10 fokozatban állítható markolatfűtés, hatalmas, digitális képernyő, adaptív tempomat és a brutális – egyébként szintén Euro5-ös – 900 köbcentis CP3 motorral vadították meg teljesen az említett típust, naná, hogy ezt is megmutatjuk:

A három fantasztikus motorkerékpárt még te is letesztelheted, csak be kell jelentkezned hozzá az Algyő úton található Kalmár Motorhoz, ha pedig megtetszett, akár meg is vásárolhatod. Bejelentkezni ezen a telefonszámon tudsz: +36 62 466 176!

Kalmár Motort itt találod:

  • Szeged, Algyői út 58.
  • www.kalmarmotor.hu
  • +36 62 466 176 (központi)
  • +3630 6456155 (autószerviz)
  • +3630 6354 995 (vizsgabázis)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb