Mindenmás

Napi pakk: napsütés és 34 fok jön ma Szegedre, folytatódik a rendőrségi razzia az utakon, és még mindig dolgoznak a Kálvária sugárúton

Készüljetek, kemény napok jönnek: mától egyre melegebb lesz, bőven 30 fok felett alakul a hőmérséklet Szegeden. Esőtől és széltől sem kell tartanunk, így csak a napsütésé lesz a főszerep. Már most szólunk: még mindig tart a rendőrségi razzia az utakon, és továbbra is dolgoznak a Kálvária sugárúton. Mutatjuk, mi minden vár ránk ezen a napon Szegeden, meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS KOVÁTS ADÉL SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Arnold, Levente, Eufémia, Levéd, Levendula, Márk, Markó, Márkó, Sudár és Sudárka nevű olvasónak! Érdekességek:

  • 94 éve született Németh József színész, tenor operaénekes,
  • 81 éve Marton Éva, Kossuth-díjas operaénekesnő, a Nemzet Művésze,
  • 65 éve Pregitzer Fruzsina, Jászai Mari-díjas színésznő,
  • 62 éve pedig Kováts Adél, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő (A Hídember; Csocsó, avagy éljen május 1-je!).
Fotó: radnotiszinhaz.hu

NAPSÜTÉS ÉS BORZASZTÓ MELEG

Kedden a napsütésé lesz a főszerep Szegeden. Se esőtől, se széltől nem kell tartanunk a városban. A hajnali 12-20 fokot követően délutánra 29 és 35 fok közé melegszik a levegő hőmérséklete, egészen pontosan 34 fokot jósolnak Szegedre.

DOLGOZNAK A KÁLVÁRIA SUGÁRÚTON

Vízbekötés létesítési munka miatt átmeneti lezárás és forgalomterelés lesz a Kálvária sugárúton – közölte a Szegedi Vízmű a közösségi oldalán. A munkálatok miatt a közösségi közlekedésben is lesznek fennakadások, vágányzár lesz a 3 és a 3F-es villamosvonalon.

RENDŐRSÉGI RAZZIA AZ UTAKON

Országos ellenőrzésbe kezd a rendőrség az utakon, az egyenruhások a járművezetőkre fókuszálnak majd 2024. június 17. és 23. között – közölte csütörtökön az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb