Kikapcs

Még nagyobb terasz a Hungiban: holnap a futballfesztiválra lezárják a Stefánia tér melletti utat is!

Holnap este Szeged focilázban ég, ugyanis a Németország-Magyarország meccsre brutális nagy terasz vár, a Hungi körül lezárják a Stefánia melletti utat. Ha még nem hallottál a Szeged legnagyobb futballfesztiváljáról, kattints ide az előző cikkünkhöz, és készülj fel az őrületre!

Holnap este 6-kor Szeged ismét focilázban ég! A Németország-Magyarország meccsre akkora az érdeklődés, hogy a Hungi terasz körül teljesen lezárják a Stefánia utat. A múlt heti cikkünkben már beszámoltunk a Hungi terasz kibővítéséről és az ingyenes esti buliról:

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Hungi terasz szervezői úgy döntöttek, hogy a szurkolói zónát tovább bővítik, és a Stefánia utat teljesen lezárják a forgalom elől. Ez lehetőséget ad arra, hogy még több szurkoló élvezhesse együtt a meccset, miközben biztonságban és kényelmesen tudják követni a mérkőzést a giga kivetítőkön.

A Hungi terasz az egyik legnépszerűbb helyszín Szegeden a fociszurkolók körében, mi is bejelentkeztünk élőben a helyszínről. A különleges hangulat, a kiváló vendéglátás és az ingyenes esti buli mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez az esemény különleges élmény legyen a szegediek számára. Szombaton ekkora volt a terasz, szerda este ez megduplázódik!

És egy kis érdekesség: a futball iránti rajongás nem csak Szegeden hatalmas, hanem világszerte is. A világ legnépszerűbb sportjának számító labdarúgás több mint 4 milliárd rajongót számlál, és a nagyobb tornák, mint a világbajnokság vagy az Európa-bajnokság, mindig óriási figyelmet kapnak. Az ilyen események nemcsak a sportrajongók számára jelentenek kiemelkedő élményt, hanem a helyi közösségeket is összehozzák.

Ha szeretnél részese lenni Szeged legnagyobb futballfesztiváljának, ne hagyd ki a holnapi meccset a Hungi teraszon! Csatlakozz a Szeged365 Family-hez, és élvezd a mérkőzést a legjobb társaságban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb