MindenmásVideo365

Így ragyog a Ford Hovány Szeged: a Nextend Cleaning Kft. csodát művelt a szemünk előtt! (videó)

A Nextend Cleaning Kft. csapata lenyűgöző teljesítményt nyújtott a Ford Hovány Szeged autószalonjának takarításakor. Kenderessy Szabó Gábor tulajdonossal beszélgettünk a kihívásokról és sikerekről. Nézd meg a videónkat, hogy megtudd, miért büszkék rájuk a Ford Hovány dolgozói is!

A Nextend Cleaning Kft. csapata ismét bizonyított! Ezúttal a Ford Hovány Szeged impozáns autószalonját varázsolták tisztává és ragyogóvá. Kenderessy Szabó Gábor, a cég tulajdonosa, személyesen mesélt nekünk a részletekről és a kihívásokról, amikkel szembe kellett nézniük.

Beszélgetésünk során Kenderessy Szabó Gábor elárulta, hogy az autószalon takarítása nem volt egyszerű feladat, sőt valódi kihívást jelentett. A Ford Hovány Szeged hatalmas területet foglal magába, és az ott kiállított autók mindennapos tisztán tartása különleges szakértelmet és precizitást igényel. “Szeretjük az ilyen nagy megrendelőket, mert mindig hatalmas elvárásokkal vannak felénk, és mi mindig készen állunk a kihívásokra” – mondta Gábor.

A Nextend Cleaning Kft. nem csak hogy megfelelt ezeknek az elvárásoknak, hanem túl is szárnyalta azokat. Természetesen csak úgy nem írunk ilyeneket, a saját szemünkkel is meg kellett néznünk: a Ford Hovány Szeged munkatársai is elégedettségüket fejezték ki, kiemelve a cég precizitását és elkötelezettségét. A Nextend büszkén vállalja, hogy a Ford Hovány Szeged telephelyén takaríthat, és ezt a büszkeséget a Szeged365 Family minden tagjával megosztja.

A Nextend Cleaning Kft. országos szinten számos nagy céggel működik egyébként együtt, de nem feledkezik meg a lakossági ügyfelekről sem. A cég folyamatosan bővíti szolgáltatásait, hogy minden igényt kielégítsen, legyen szó nagyvállalati megrendelésekről vagy egyéni kérésekről.

Kevesen tudják, de a nagy autószalonok tisztán tartása már az 1920-as években is komoly feladat volt, hiszen a gépjárművek karbantartása és bemutatása akkor is elsődleges szempont volt. Azóta a technológia és a módszerek sokat fejlődtek, de a tökéletes tisztaság iránti igény nem változott. A Nextend Cleaning Kft. ezt az igényt nap mint nap kielégíti, megőrizve a hagyományokat és alkalmazkodva a modern kor kihívásaihoz. Érdemes megnézni az oldalukat: https://nextend.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb