Kikapcs

Ingyen moziban nézni a ma esti skót – magyart? Szegeden ez is lehetséges a Délvidék Házban…

Szegeden, a Délvidék Házban ingyenesen nézheted a ma esti skót – magyar meccset. Ne aggódj az időjárás miatt, mert Újszegeden légkondicionált környezet és gigászi mozivászon vár rád. Ismerd meg, miért érdemes itt tölteni az estét!

Tegnap este hatalmas vihar csapott le Szegedre, amely heves esővel és erős széllel borzolta a város lakóinak idegeit. Az előrejelzések szerint a mai időjárás is kétesélyes… így sokan keresnek beltéri programokat a biztonság kedvéért. Szerencsére van egy hely Szegeden, ahol biztosan szárazon és kellemes környezetben tölthetjük az időt: a Délvidék Ház mozijában, ahol ma este ingyen nézhetjük a Skócia – Magyarország meccset.

A Délvidék Ház nem csupán egy átlagos mozi, hiszen itt található Szeged legnagyobb EB vászna, amelyen a sportesemények teljesen új élményt nyújtanak. A Dolby hangrendszernek köszönhetően pedig a meccsek minden pillanata még izgalmasabbá válik. A legjobb az egészben, hogy mindezt most teljesen ingyen élvezhetjük! Ez egy kihagyhatatlan lehetőség mindazok számára, akik szeretik a focit és egy különleges élményt keresnek a barátaikkal vagy családjukkal. Az EB előtt voltunk is a helyszínen, ahol Szarka Valter árulta el a program részleteit:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb