KikapcsVideo365

Moziban nézni a magyar meccseket? Mindezt INGYEN? Irány a Kárpátia Filmszínház!

Szegeden is feltámadt a fociláz! A Délvidék Házban található Kárpátia Filmszínházban most ingyenesen nézheted a magyar válogatott EB mérkőzéseit mozivásznon. Nem kell foglalni, csak bejönni és élvezni a focit! Szarka Valterral, a kultúrális projektmenedzserrel beszélgettünk, aki betekintést nyújtott a különleges élményről és az EB döntőre tervezett meglepetésről.

A Délvidék Házban található Kárpátia Filmszínházban jártunk, ahol Szarka Valterral, a kultúrális projektmenedzserrel beszélgettünk a hely különleges kezdeményezéséről. Az egész ország már focilázban ég az EB miatt, és Szeged sem marad ki a szórakozásból. A Kárpátia Filmszínház egyedülálló módon mozivásznon közvetíti a magyar labdarúgóválogatott mérkőzéseit, ráadásul teljesen ingyenesen! Nem kell előre helyet foglalni, csak gyere el és élvezd a meccseket!

Az ingyenes rendezvény során a magyar válogatott meccseit az alábbi időpontokban tekinthetitek meg:

  • június 15., szombat: MAGYARORSZÁG-Svájc, Köln 15.00
  • június 19. szerda: Németország-MAGYARORSZÁG, Stuttgart 18.00
  • június 23. vasárnap: Skócia-MAGYARORSZÁG, Stuttgart 21.00

A helyszínen a Kárpátia Borház teljes borkínálata elérhető lesz, és a büfé is nyitva áll, ahol finom nassolnivalókat lehet vásárolni. Szarka Valter elmondta, hogy az EB döntőre egy nagy dobással készülnek, de ennek pontos részleteit egyelőre titokban tartják. Annyit azonban elárult, hogy érdemes lesz ellátogatni a Filmszínházba, hiszen felejthetetlen élményben lesz részed. Szarka Valter a Délvidék Ház kulturális munkatársát kérdeztük a Kárpátia Filmszínház színpadán:

A Kárpátia Filmszínház nem csak egy egyszerű mozi, hanem a szegedi közösség fontos kulturális színtere is. A Szeged365 Family tagjai itt mindig különleges programokkal találkozhatnak. Az EB mérkőzések közvetítése is egy olyan esemény, ami összekovácsolja a helyi szurkolókat, és közösen élhetik át a foci örömét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb