Mindenmás

Itt a videó, ami bizonyítja: brutális volt a tegnapi vihar Szegeden (videó)

Tegnap este Szegedre lecsapott egy hatalmas vihar, amely jelentős károkat okozott a város különböző részein. Itt is köszönjük Nektek, elképesztően sok információt, képet és videót kaptunk erről a Szeged365 Family-től, vagyis tőletek. Az Újszegedi Ligetben készült videón jól látható, milyen pusztítást végzett az elemek tombolása.

Az esti órákban érkezett vihar erejét a szélvihar, az özönvízszerű esőzés és a villámlások határozták meg. Az Újszegedi Liget fái közül többnek is leszakadt az ága….A Szegedi Tűzoltóság emberei folyamatosan dolgoztak a helyreállításon, több mint 105 segélyhívást kaptak a katasztrófa során.

A város különböző részein is hasonló volt a helyzet. Az áramszolgáltatás több helyen megszakadt, számos háztartás maradt áram nélkül az éjszaka folyamán. Az utakról kidőlt fák és leszakadt ágak eltakarítását már az éjszaka megkezdték, de a helyreállítási munkálatok várhatóan még napokig eltartanak.

Az időjárás-előrejelzések szerint az elkövetkező napokban lehet számítani még viharokra, ezért a hatóságok felhívják a lakosság figyelmét az elővigyázatosságra és a megfelelő felkészülésre. Ezt a videót nézd meg, amit tőletek kaptunk: az Újszegedi Ligetben készült a vihar után.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb