Kikapcs

Több ezer rózsával borítanak be egy 12 tonnás gépszörnyet Szegeden – a hétvégén indul Mesi Rózsakamionja!

Totális lesz az őrület a héten a Makkosházi körúton: Mesi Virágoskertje a ballagási dömping után most egy zseniális ötlettel rukkol elő, erre pedig nem is jöhetett volna jobban kapóra más esemény a hétvégi, XXIV. Szőregi Rózsaünnepnél. Az eseményt egy 12 tonnás, 15.000 köbcentis óriáskamionnal támadják majd be Mesiék, ami ezernyi fehér rózsával lesz bevonva, ráadásul a fedélzeten még ismert szegedi DJ-k is pörgetik majd a lemezeket, miközben Mesi lánykái (értsd: a Makkosházi körúton található virágos szentély munkatársai) a kamionról 1 millió forint értékű (!) vásárlási utalványt osztanak.

Hogyan fér egy mondatba egy szuper kedves és közvetlen virágos csajszi és egy brutális, 12 tonnás, 15.000 köbcentis monstrum? A válasz egyszerű: Mesi Virágoskertjéről beszélünk. A közismert kertészlánytól megszokhattuk már az őrült ötleteket, de a mostani mutatványa kétség kívül talán az eddigi legnagyobb durranás:

Egy hatalmas kamionnal vonulnak végig a hétvégi, XXIV. Szőregi Rózsaünnepen, amit előtte a Makkosházi körúton a béke szimbólumának számító fehér rózsával fognak befedni, tetőtől talpig (illetve kerékig).

A kamionon közismert szegedi DJ-k – Dj Dominique, Nacsa, Bigiboy és Toka – pörgetik majd a slágereket, amíg a monstrum egészen a Makkosházi körútról Szőregig gurul.

1 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT OSZTANAK A RÓZSALÁNYOK

…és nem, koránt sem értünk a végére a dolognak. A lányok menet közben potom 1 millió (!) forint értékű vásárlási utalványt fognak szétdobálni a kamionról, ezres címletek formájában. A pontos útvonalat, ahol lecsaphatsz az utalványokra, hamarosan megosztják Mesiék a virágbirodalom Facebook-oldalán, amit IDE KATTINTVA érsz el. Nem csak ez az egy dolog, amiért kiemelten érdemes követned Mesiéket, ugyanis egy nyereményjáték is pörög éppen náluk:

Hamarosan kisorsolnak két szerencsés virágimádót, akik elutazhatnak velük és az óriáskamion fedélzetéről élvezhetik a XXIV. Szőregi Rózsaünnep minden egyes percét!

  • Mesi Virágoskertje
  • Szeged, Makkosházi körút 11.
  • Telefon: +36 (30) 149 3225
  • Nyitva: 08:00-18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb