Kikapcs

Kalmár Motor testdrive best of: legyél tapasztalt motoros, vagy fiatal kalandor, az Algyői úton biztosan találsz tesztelni való kétkerekűt

Továbbra is dübörög a testdrive időszak az Algyői úton, a Kalmár Motor Kft-nél rengeteg dögös motorkerékpárt lehet tesztelni ebben az időszakban. Érkezünk cikksorozatunk második részével, ahol bemutatunk párat azok közül a lélegzetelállító Yamaha, Suzuki és Kawasaki modellekből, amiket te is kipróbálhatsz a Kalmár Motornál!

Érkezünk cikksorozatunk második részével, melyben heti szinten szemlézzük azokat a motorokat, amelyeket bárki kipróbálhat a Kalmár Motor Testdrive időszakban. Legutóbb három dögös Yamaha típust mutattunk be, ez most sem lesz másképp, némi Suzuki kétkerekűvel kiegészítve. Segítségünkre lesz Hódi Zoltán, az Algyői úton található motoros szentély munkatársa, aki röviden be is mutatja a motorokat a következő short-videókban. Az első ragadozó nem más, mint a fürge Yamaha MT320, egy igazán alacsony és könnyed motor, nyomatékban gazdag, 321 köbcentis, 2 hengeres EURO5 motorral:

Persze a Kalmár Motornál nem csak a tapasztalt motorosokra gondolnak a testdrive időszakban, ezért a Suzuki tesztflottájukban több olyan kétkerekű is helyet kapott, amiket kifejezetten a fiatal kalandoroknak, vagy kezdő motorosoknak ajánlanak, de persze ezek is ugyan úgy letesztelhetőek, mint a korábban bemutatott modellek. Hódi Zoltán már mutatja is, miről van szó:

Végezetül egy igazi, japán nagyvad: a Yamaha Tracer 900 GT+ is helyett kapott a tesztelésre váró kétkerekűek között. Akár 10 fokozatban állítható markolatfűtés, hatalmas, digitális képernyő, adaptív tempomat és a brutális – egyébként szintén Euro5-ös – 900 köbcentis CP3 motorral vadították meg az említett típust, naná, hogy ezt is megmutatjuk:

Megtetszett valamelyik kétkerekű? Akkor nincs más hátra, foglalj időpontot a Kalmár Motornál és teszteld le azt, amelyik a legjobban tetszik! Itt tudsz bejelentkezni hozzájuk: +36 62 466 176!

Kalmár Motort itt találod:

  • Szeged, Algyői út 58.
  • www.kalmarmotor.hu
  • +36 62 466 176 (központi)
  • +3630 6456155 (autószerviz)
  • +3630 6354 995 (vizsgabázis)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb