GasztroVideo365

Elindult a Déli Ajánlat a Napfény Műteremben: Bodrogi Gyula bácsi kedvence is Szegeden! Megkóstoltuk a csirkeszárnyakat! Bitang jó! (videó)

Elindult a Déli Ajánlat a Napfény Műteremben! Fedezd fel Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyait, melyeket fűszeres steak burgonyával tálalnak. Nézd meg a videónkat, ahol Kiss Balázs kollégánk is megkóstolja ezt a finomságot! Fontos: ez a Déli Ajánlat ahogyan láttuk extra ideig, délután négyig tart!

A Napfény Műterem legújabb kezdeményezése, a Déli Ajánlat, egy igazi kulináris élmény minden szegedi számára. Az első fogás amiről külön beszámolunk nem más, mint Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyai, amelyeket fűszeres steak burgonyával tálalnak. A híres magyar színész, Bodrogi Gyula, nemcsak a színház világában alkot maradandót, hanem gasztronómiai ízlése is figyelemre méltó. A Napfény Műterem ezzel az étellel tiszteleg előtte, és a művészet iránti szeretetét is kifejezi, hiszen számos teltházas estét rendeztek már a legkülönbözőbb művészeti témákban. Amikor pedig Szegeden járt, akkor nálunk élőben árulta el: imádja ezt a cserjeszárnyat! 

A Napfény Műterem mindig is híres volt arról, hogy szereti ötvözni a művészeteket és a kulináris élvezeteket. Ezért is gondolták úgy, hogy elhozzák Szegedre Bodrogi Gyula bácsi kedvencét, hiszen ő a magyar művészet egyik meghatározó alakja. Az étel elkészítése is művészi szintre emelkedik, amit videónkban be is mutatunk. Kiss Balázs kollégánk végigkísér minket a folyamaton, majd a végén meg is kóstolja ezt az ínycsiklandó fogást.

Múlt héten már mi is megízlelhettük a Napfény Műterem Déli Ajánlatát, amiről korábbi cikkünkben írtunk. Az új ajánlat minden nap valami különlegességgel várja az éhes vendégeket, és most Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyai kerültek terítékre. A fűszeres steak burgonya tökéletes kísérője ennek az ízletes fogásnak, ami minden bizonnyal a szegediek kedvence lesz.

Tudtad, hogy a csirkeszárnyak története egészen az 1960-as évekig nyúlik vissza? Egyes források szerint a híres amerikai Buffalo Wings New Yorkban született meg, amikor egy bár tulajdonosa, Teressa Bellissimo, véletlenül csirkeszárnyakat kapott a rendelése helyett, és úgy döntött, hogy fűszeres szószban megforgatva tálalja őket. Azóta ez az étel világszerte népszerűvé vált, és most Szegeden is elérhetővé vált Bodrogi Gyula bácsi kedvence formájában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb