Közélet

Ha ma utaznál, akkor tudd mi a helyzet az utakon: több helyen is munkálatok vannak Szeged környékén, emiatt nem a megszokott rend szerint kell közlekedni

Itt a hétvége a jó idő, miért is maradnánk otthon. Mielőtt útnak indulnál, tájékozódj arról, melyik utakon lehetnek munkálatok és emiatt lezárások. Cikkünkben összeszedtük neked, mely Szeged közeli részeken kell közlekedned a nem megszokott rend szerint.

Aszfaltoznak az M5-ös autópályán:

  • Inárcs térségében. A 31-es és 38-as km között a Budapest felé a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad, míg Röszke felé a külső és a leállósáv járható.
  • Balástya és Szatymaz között a Budapest felé vezető oldalon. A 151-es és 150-es km között a leállósávot és – ennek köszönhetően – a 150-es jelű Szatymazi pihenőt is lezárták az érintett irányban. 

Burkolatot javítnak az M43-as autópályán, Szeged térségében:

  • Az M43-as autópályán, Csanádpalota felé, Szeged térségében a 14-es és a 17-es km között a burkolatot javítják. A külső sávot lezárták- olvasható az Útinform oldalán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb