Mindenmás

Audis konvojt ért baleset az M5-ös belső sávjában, az egyik autó belerohant a fékező sorba – mindent rögzített a kamera (videóval)

Tanulságos balesetet rögzített egy fedélzeti kamera az M5-ös autópályán, még július 5-én. Egy több autóból álló konvojba rohant bele egy autó hátulról a belső sávban.

A videón az látható, hogy a felvételt rögzítő autós lehúzódik jobbra, majd balról egy több autóból álló konvoj kerüli el őt. Ezek után a konvoj elején lévők valamiért lassítani kezdenek, amit az utolsó autós nem észlelhetett időben, ezért belecsapódott az előtte lévőbe.

NEM TUDNI, MIÉRT FÉKEZTEK

“Egy audis csoport haladt a belső sávban. Jó megérzéssel húzódtam jobbra. Csak azután hagytam el a helyszínt, miután láttam, hogy az audis csoport többi tagja már megy a sérült autók felé. Sajnos a csoport elég furcsán haladt már előtte is” – írta a BpiAutósok egyik olvasója a videóhoz. Hozzátette, az nem derült ki, hogy miért fékezett a sor, hiszen sem útépítés, sem más akadály nem volt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb