Kikapcs

Indul az őrület a Tisza-partján: mától ellepik a fantasztikus smashed burgerek a Lapos Beach-et, ahol még a foci EB végjátékát is élőben követheted

Elérkezett egy újabb fáradt hétfő, ami ezúttal a burger rajongóknak is kedvez: mától indulnak az őrületes smashed burger hetek a város megújított szabadstrandján. A Laposon mától egészen vasárnapig kérheted a tökéletesen fűszerezett, kilapított marhahusis csodát, közben pedig szemeket az óriási, 12 négyzetméteres LED falukra és izguld végig az idei foci EB utolsó mozzanatait is.

Július 8. és 14. között még egy plusz tétellel bővíti az alapból is hatalmas, idénre ráadásul teljesen megújított beach food kínálatát a Lapos Beach, de a tökéletes tengerparti hangulathoz a Tisza-partja, az óriási, 12 négyzetméteres LED faluk, na meg némi strandröpi pálya is hozzájárul. Az emlegetett extra étel nem más, mint a mostanság a szegediek körében is igazát nagyot menő smashed burger, egy tökéletesre lapított marhahússal a közepében. A történethez az is hozzátartozik, hogy pont a héten jönnek az utolsó (és egyben talán a legizgalmasabb) eseményei az idei foci EB-nek, ugyanis

  • kedden és szerdán az elődöntőket
  • vasárnap este pedig a döntőt rendezik

amit simán megnézhetsz a Lapos Beach-en, egy telepakolt smashed burgerrel a kezedben. Félidőben, sőt a meccsek előtt és után pedig live DJ szettekkel készülnek.

Ha összeszednéd a haverokat és lenéznétek a Lapos Beach-re betesztelni az új smashed csodát, akkor menjetek biztosra, foglaljatok asztalt ezen a telefonszámon: +36 70 605 0070!

Minden további információt a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb