GasztroVideo365

Ha Szeged belvárosában jársz, ne hagyd ki a Napfény Műterem déli ajánlatát!

Pankó morzsás csirkemell csíkok a séf ajánlásával, kollégánk értékelése és videó a készítésről. Tarts velünk, és élvezd az ebédet a Széchenyi tér mediterrán teraszán!

Ebédelni Szeged belvárosában mindig különleges élmény. Kiszakadni a monoton munkából és élvezni a város pezsgő életét, miközben finomabbnál finomabb ételeket kóstolunk, igazi kikapcsolódás. A Széchenyi téren található Napfény Műterem pedig tökéletes választás minden szegedinek.

A Napfény Műterem déli ajánlatában mindenki megtalálja a saját kedvencét: válogathatunk húsos és húsmentes ételek között, de azok, akik szeretnének az alakjukra figyelni, akár egy salátát is választhatnak. A pankó morzsás csirkemell csíkok igazi különlegesség, melyet a séfek mesterien készítenek el. Nézd meg videónkat, ahol kollégánk megkóstolja ezt az ínycsiklandó fogást, és rövid, lényegretörő értékelést ad róla.

A Napfény Műterem mediterrán teraszán a legmelegebb időben is kellemes légkör vár minket. A fedett teraszon pedig esős idő esetén is élvezhetjük a friss levegőt. Ez a hely igazi oázis a város közepén, ahol minden egyes falat egy különleges élményt nyújt.

Korábban már megkóstoltuk a Napfény Műterem déli ajánlatait: volt szerencsénk kipróbálni a házi zöldséges brassóit és Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyait is. Mindkét fogás elvarázsolt minket, így alig vártuk, hogy a pankó morzsás csirkemell csíkokat is megízlelhessük.

A Napfény Műterem déli ajánlatát minden nap 11:30 és 16:00 között élvezhetjük, és kérhetjük helyben fogyasztásra és elvitelre is. Helyben fogyasztás esetén egy pohár limonádét is kapunk ajándékba. Nincs is jobb, mint egy frissítő limonádé és egy ízletes ebéd a Napfény Műteremben!

A Napfény Műterem a Széchenyi téren vár mindenkit, aki szeretne egy finom ebédet elfogyasztani kellemes környezetben. Az étterem elérhetőségei:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb