Mindenmás

Most történik: teljes terjedelmében ég egy családi ház Csanádalbertin (frissítve)

Kigyulladt egy családi ház Csanádalbertin, a Munkácsy Mihály utcában, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől kedd délután nem sokkal öt óra előtt.

Tájékoztatásuk szerint teljes terjedelmében ég a megközelítőleg hetven négyzetméteres ingatlan. Az esethez riasztott mezőkovácsházi hivatásos és tótkomlósi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. Az egységek kihoztak az épületből négy gázpalackot.

FRISSÍTVE: MEGFÉKEZTÉK A LÁNGOKAT

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egységek elfojtották a lángokat Csanádalbertin, a Munkácsy Mihály utcában, ahol egy hetven négyzetméteres családi ház égett. Az esethez riasztott mezőkovácsházi hivatásos és a tótkomlósi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A rajok kihoztak az épületből négy gázpalackot, amiket visszahűtenek. Jelenleg utómunkálatok zajlanak a helyszínen.

MA MÁR TÖBB TŰZESETHEZ RIASZTOTTÁK A TŰZOLTÓKAT

Az ásotthalmi és a szegedi tűz után most újabb helyszínen csaptak fel a lángok, mint a katasztrófavédelemtől megtudtuk, kedden délután 14 óra előtt nem sokkal lángra kapott a száraz fű és a bozót Székkutas és Orosháza között, a 47-es főút közelében.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb