Mindenmás

Napi pakk: fokozódik a kánikula, ma már 36 fok lesz Szegeden, Tom Hanks szülinapján

Igazi kánikula vár ma ránk Szegeden, 36 fokkal és ragyogó napsütéssel kecsegtet a kedd. Csapadékra nem sok kilátás van, így a napszemcsi és a naptej is el fog kélni! Neves születésnaposok is jutottak mára, hiszen most ünnepel Tom Hanks és John „Mitch” Mitchell. Igyál egy erős feketét, és kezdd a napot lendületesen, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS FÁBIÁN JULI SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Lukrécia, Eleonóra, Félix, Koppány, Leonóra, Margit, Marina, Nóra és Veronika nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 93 éve született Krencsey Marianne színésznő (Az aranyember),
  • 91 éve Komlóssy Erzsébet, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas mezzoszoprán opera-énekesnő,
  • 77 éve John „Mitch” Mitchell angol zenész, aki a The Jimi Hendrix Experience dobosa volt,
  • 68 éve Tom Hanks, többszörös Oscar-díjas amerikai színész (Forrest Gump), aki együtt lett Karikó Katalinnal díszdoktor a Harvard Egyetemen,
  • 44 éve született Fábián Juli dzsesszénekesnő, dalszövegíró, dalszerző, aki 2017-ben tragikusan fiatalon, mindössze 37 évesen ment el közülünk.

VELÜNK MARAD A KÁNIKULA

Kedden sok-sok napsütésre számíthatunk, és csapadéktól sem kell tartanunk Szegeden. Marad a tikkasztó nyári hőség a városunkban, viszont élénk lökések kísérhetik az északkeleti szelet. Délutánra 31 és 38 fok közé melegszik a levegő hőmérséklete.

BODROGI GYULA BÁCSI KEDVENCÉVEL VÁRNAK A NAPFÉNY MŰTEREMBEN

Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyai fűszeres steak burgonyával! Gyula bácsinak nagyon ízlett ez a recept, ami szerint készítik el a csirkeszárnyakat, amelyek ropogósra sülve és fűszerezve várnak rád. A mellé kínált steak burgonya tökéletesen kiegészíti ezt a mennyei fogást. Ha szeretnéd átélni a híres színész ízlésének varázsát, akkor ma mindenképpen látogass el a Napfény Műterembe és próbáld ki ezt az ínycsiklandó ételt! A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500

HARMADFOKÚ RIASZTÁS SZEGEDEN

Harmadfokú hőségriasztás lépett életbe vasárnaptól péntek éjfélig! Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján rendelte el a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást az ország egész területére július 7-től július 12-ig.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb