Mindenmás

Alig győzzük számolni: még két baleset történt az M5-ösön, ezzel ötre emelkedett a számuk

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy baleset ér balesetet szerdán az M5-ösön. Mint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, Lajosmizse térségében két autó ütközött, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint pedig nem sokkal ezt követően karambolozott és kigyulladt egy autó az M5-ösön. Ezzel ötre emelkedett a szerdai balesetek száma az M5-ösön.

LAJOSMIZSÉNÉL KÉT AUTÓ ÜTKÖZÖTT

Mint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk szerda délután az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalon, Lajosmizse térségében, a 73-as kilométerszelvénynél két autó ütközött. Szerencsére a balesetben személyi sérülés nem történt. A Rutin rendőrségi applikáció tájékoztatása szerint a helyszínen félpályás útzár nehezíti a közlekedést.

KIGYULLADT EGY AUTÓ ÖRKÉNY TÉRSÉGÉBEN, TELJES ÚTZÁR VAN A HELYSZÍNEN

Nem sokkal ezután a katasztrófavédelem tájékoztatása alapján összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Örkény térségében, az 55. kilométernél. Az egyik jármű kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A dabasi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, és eloltották a lángokat. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

LEGYETEK ÓVATOSAK EBBEN A HŐSÉGBEN, NAGYON SOK BALESET TÖRTÉNT MÁR MA

Több baleset is történt már ma. Két alkalommal az M5-ösre riasztották a rendőröket és a tűzoltókat, majd egy motorbaleset is történt. Sőt, az Etelka soron egy gyalogost is elütöttek Szegeden. Nem sokkal ezelőtt az egyik tram-train járaton is baleset történt, ide a mentőket is riasztották. Majd szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ösön.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb