MindenmásVideo365

Egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzemben termesztették a kannabiszt, letartóztattak egy 49 éves férfit (videóval)

Húsfeldolgozó üzemben termesztette egy férfi a kannabiszt. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szegedi osztályának nyomozói a 49 éves férfit elfogták és őrizetbe vették, jelenleg letartóztatásban van – tudtuk meg a rendőrségtől.

Mint kiderült, a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Élelmiszerlánc- Biztonsági és Állategészségügyi Osztályának jelzése alapján olyan információ jutott az Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak tudomására, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzem területén nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek.

103 TŐ KANNABISZT TALÁLTAK

Az NNI szegedi osztályának nyomozói június 27-én a Csongrád-Csanád vármegyei kollégákkal az üzem területén található helyiségekben szemlét tartottak, amelynek során egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben, 103 tő kannabisz növényt, a termesztéshez használt eszközöket – fénycsöveket, sátrakat – fogyasztásra kiporciózott növényi törmeléket, valamit az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le.

ŐRIZETBE VETTÉK A FÉRFIT

A 49 éves férfi a rejtekhelyen a növényi egyedeket, hővédős, növénytermesztő sátrakban – a gyanú szerint értékesítési céllal – termesztette, melyeket a neveléséhez szükséges világítótestekkel szerelt fel, illetve azok fejlődéséhez szükséges párásító, légkeverőgépeket, szűrőket, valamint tápszereket alkalmazott. A férfit a nyomozók elfogták, jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

Fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb