Mindenmás

Napi pakk: tombol tovább a hőség Szegeden, ezen a napon született Nikola Tesla

Ma is legyen kéznél nálad friss víz, naptej és napszemüveg, ugyanis nem csitul a hőség Szegeden, akár 37 fokra is számíthatunk a Napfény városában. Mától dolgoznak a Boldogasszony sugárúton, emiatt félpályás útzár nehezíti a közlekedést az adott helyszínen. Neves szülinapos is jutott mára, ezen a napon látta meg a napvilágot Nikola Tesla, a váltóáram rendszer feltalálója. Hűsölj ma sokat az árnyékban, mi pedig szállítjuk továbbra is a legfrissebb híreket, kezdetnek itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Amália és Ulrik nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 168 éve ezen a napon megszületett Nikola Tesla, a váltóáram rendszer feltalálója
  • 75 éve ezen a napon megszületett Dunai Tamás, Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja
  • 173 éve ezen a napon meghalt Louis Daguerre francia feltaláló, tájkép- és dekorációfestő, a fényképezés egyik úttörője
  • 86 éve ezen a napon Howard Hughes 91 óra alatt körberepülte a földet
  • 70 éve ezen a napon megszületett Neil Tennant a Pet Shop Boys együttes énekese
  • 51 éve ezen a napon meghalt Somogyi Erzsi, kétszeres Kossuth-díjas színésznő

FOLYTATÓDIK A KÁNIKULA SZEGEDEN

Szerdán sem fogunk fázni, folytatódik a hőség, a túlnyomóan napos időben 37 fokra számíthatunk Szegeden. Csapadékra továbbra sem kell számítanunk a városban, azonban élénk lehet az északkeleti, keleti, majd a délkeleti szél.

MUNKA KÖZBENI FELTÖLTŐDÉS – MEDITERRÁN TERASZ A NAPFÉNY MŰTEREMBEN

Ajánljuk ma is a Napfény Műterem mediterrán teraszát, Szeged belvárosának legszebb részén. Ideális választás egy gyors menüidőre a kollégákkal, ahol nemcsak finom ételeket, de egy csodálatos környezetet is élvezhetsz. Töltsd a munka közbeni szünetedet ott, és engedd, hogy a mediterrán hangulat és a szegedi napsütés feltöltsön energiával. A terasz tökéletes helyszín egy kis lazításra és gasztronómiai élményekre. A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500

HARMADFOKÚ RIASZTÁS SZEGEDEN

Harmadfokú hőségriasztás lépett életbe vasárnaptól péntek éjfélig! Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján rendelte el a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást az ország egész területére július 7-től július 12-ig.

MÁTÓL FÉLPÁLYÁS ÚTZÁR LESZ A BOLDOGASSZONY SUGÁRÚTON

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.07.10-től, várhatóan egy hétig halaszthatatlan vízvezeték-javítási munkálatokat végez a Boldogasszony sugárúton, az Oldal utca és a Bokor utca között – közölte szerkesztőségünkkel a vállalat. A munkálatok során ezen a szakaszon forgalomelterelésre kell számítani.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb