Mindenmás

Nagyon úgy tűnik, mintha el lenne átkozva ma az M5-ös: a balesetek után most fák dőltek az autópályára Inárcsnál

Ahogy be is számoltunk róla nektek, szinte egymást érték ma a balesetek az M5-ösön. Sajnos a sornak még nincs vége, mint a katasztrófavédelem nem sokkal hét óra előtt beszámolt róla, ezúttal egy fa dőlt az M5-ös autópályára Inárcsnál.

Tájékoztatásuk szerint két fát döntött a vihar az M5-ös sztráda Szeged felé vezető oldalára, az inárcsi pihenő után. A növények megrongálták a vadkerítést is. A dabasi hivatásos tűzoltók visszavágják a fákat.

NAGYON SOK BALESET TÖRTÉNT MÁR MA

Több baleset is történt már ma. Két alkalommal az M5-ösre riasztották a rendőröket és a tűzoltókat, majd egy motorbaleset is történt. Sőt, az Etelka soron egy gyalogost is elütöttek Szegeden. Nem sokkal ezelőtt az egyik tram-train járaton is baleset történt, ide a mentőket is riasztották. Majd szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ösön. És sajnos még nincs vége a sornak, Lajosmizse térségében két autó ütközött, szintén az M5-ösön, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint pedig nem sokkal ezt követően karambolozott és kigyulladt egy autó az M5-ösön. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb