KikapcsVideo365

Nézd ingyen klimatizált MOZITEREMBEN a foci EB-t! Most nyereményünk is van mellé! (videó)

Ne hagyd ki az év legizgalmasabb mérkőzését Szegeden! A foci EB döntőjét élőben nézhetjük a Kárpátia Filmszínházban, ingyenes belépéssel és klimatizált termekkel! Ráadásul nyereményjátékkal is készülünk, ahol páros popcornokat vagy nachosokat nyerhettek. Nézd meg videónkat, ahol Szarka Valterral beszélgettünk a részletekről!

Hozd el a barátaidat és éld át az év legnagyobb focis eseményét Szeged szívében, a Kárpátia Filmszínházban! Vasárnap élőben követhetjük a foci EB döntőjét a klimatizált moziteremben, teljesen ingyen! Képzeld el, ahogy a kedvenc csapatodért szurkolsz a barátaiddal, miközben a légkondicionált teremben minden kényelmet megkapsz. Nézd meg videónkat, ahol Szarka Valterral, a Kárpátia Filmszínház kulturális projektmenedzserével beszélgettünk erről az egyedülálló lehetőségről!

A mérkőzés izgalmait a legjobb minőségben élvezhetjük, miközben a moziterem hűsítő légkondicionálása garantálja a kényelmet. A Kárpátia Filmszínház büféjében nemcsak a szokásos mozinasi, hanem a Kárpát-medence talán legfinomabb borai is megtalálhatók, így a szurkolás mellett a gasztronómiai élményekről sem kell lemondanunk. Az esemény különlegessége, hogy ingyenes, így mindenki számára elérhető, hogy együtt szurkoljon kedvenc válogatottjának.

A Kárpátia Filmszínház ráadásul egy nyereményjátékot is hirdet az esemény kapcsán. Három szerencsés nyertes páros popcornt vagy nachost nyerhet, ha a Facebook posztunk alatt megírja, kinek szurkol az EB-n. Mi nagyon szurkolunk, a Szeged365 Family számára is izgalmas lehetőséget nyújt, hogy együtt éljük át a mérkőzés minden pillanatát. Ne hagyjátok ki, szurkoljunk együtt és élvezzük a foci varázsát a Kárpátia Filmszínházban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb