Mindenmás

Pancser tolvaj: betört egy szegedi telephelyen található ingatlanba a férfi, majd leégette a kávéfőzőt

Többször is törvényt szegett az a férfi, akit a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiderült, a férfi rovásán több minden is van, legutóbb egy helyi telephelyen található ingatlanba törtbe, ahol leégette a kávéfőzőt.

A rendőrség közleménye szerint a megalapozott gyanú szerint a 42 éves férfi 2024. július 6-án az ablakot betörve bejutott egy helyi telephelyen található ingatlanba. Miután leégette a kávéfőzőt és több kést is magához vett, távozott a helyszínről.

MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET IS ELKÖVETETT

A fentieket követően egy üzlet ajtaját is megpróbálta kalapáccsal felfeszíteni. A rendőrök azonosították a helybéli lakost, akit július 8-án gyanúsítottként hallgattak ki. Kiderült róla, hogy más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható. Drogot fogyasztott, pénzt lopott és elvitt egy szegedi ingatlan előtt parkoló autót. A nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Jármű önkényes elvétele bűntett, továbbá lopás, rongálás, valamint kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb