Kikapcs

Reptér épül Forráskúton: Korda Gyuri bácsiék óriási bulira készülnek, érkezik a II. Forrás-Tér Feszt!

Ha valaki 20 éve azt mondta volna, hogy az 1967-es Táncdalfesztivállal egy csapásra az ország kedvencévé váló Korda György a 2020-as években több fesztiválozót fog majd megmozgatni, mint egy közepesen világsztár külföldi sztárvendég, kinevettük volna. Aztán jött egy legendássá vált SZIGET-fellépés és az ország legszerethetőbb könnyűzenei párosa hirtelen újra a csúcson találta magát. A több mint hat évtizedes pályafutást maga mögött tudó Korda György és felesége, Balázs Klári ezreket mozgat meg, népszerűségük pedig a mai napig Azahriah-val és a Halott Pénzzel vetekszik. Hogy mikor mondja azt a 85 éves legenda, hogy “köszi, elég volt, elmentem nyugdíjba” egyelőre nem lehet tudni, így aztán egy soron következő, Szeged mellett megrendezésre kerülő élő nagykoncertjük szó szerint kihagyhatatlan lehetőségnek számít a rajongók számára.

Tavaly óriásit ment a forráskúti Főtéri parkban megtartott Forrás-Tér Feszt, amelynek szervezői 2024-ben a Fonogram Életműdíjas páros mellett tették le a voksukat. A jelek szerint jól tették, a Szeged365 értesülései szerint rohamosan fogynak a belépők a július 20-án, jövő szombaton esedékes show-ra. Az eseményen Gyuri bácsiék mellett egy erdélyi magyar indie-pop-rock együttes, a 4Street is fellép majd, akik a 2022-es “Mesélek a bornak” című slágerükkel egyszerre két ország zenerajongóinak szívébe is belopták magukat. Az év zenekarának (Petőfi zenei díj) választott formáció 18:30-kor fűti majd fel a hangulatot, a Korda György – Balázs Klári páros pedig 20:00-kor lép majd színpadra.

A dupla koncertre elővételben a Borostyán étteremben vagy a ROCK 1 oldalán lehet jegyeket vásárolni, diákoknak 5000, felnőtteknek 7000 Ft-os áron, ami tekintve a 2024-es, hazai fesztivál-árakat egészen baráti tételnek számít.

A Szeged365 Facebook oldalán most egyetlen kérdés megválaszolásával nyerhetsz két fős belépőt, kattints IDE és már lobog is a szélben a szélzsák – elrepítünk Gyuri bácsiékhoz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb