Kikapcs

Szeged ezt is behúzta: a top 5 legjobb szabadstrand között van a Lapos Beach a Travelo szerint

Tombol a kánikula, s valljuk be ezt a hőséget szinte csak a vízparton lehet elviselni, így a Travelo turisztikai portál összeszedte a számukra legkedvesebb öt szabadstrandot az országban, amit meleg szívvel ajánlanak Olvasóiknak. Büszkeségünkre, a top 5-ben a szegedi Lapos Beach is helyet kapott.

Mint írták a szegedi Lapos Beach-ről, 2021 júniusa óta közművesített strand várja a fürdőzőket, zuhanyzókkal, konténer vécékkel, öltözőkkel és szemétgyűjtőkkel a szegediek körében híres belvárosi szabadstrandon. Mint pozitívumként kiemelték, kitelepült büfé is van a Laposon. Sőt, napozóágyak és napernyők állnak a pihenni vágyók rendelkezésére. Különleges strand, hiszen a belvárostól mindössze 5 percre fekszik.

A Lapos Beach-en kívül a top 5-ös listán helyet kapott a Szigetcsépi szabadstrand, a Dunakeszi Szabadstrand, Zamárdi nagy szabadstrand, valamint Tihany csodás panorámájával rendelkező Örvényesi szabadstrand.

TELI VAN KÜLÖNLEGESSÉGEKKEL A LAPOS BEACH

Nem lepődtünk meg rajta, hogy a Travelo csapatát is megragadta a Lapos Beach, hiszen a mi szabadstrandunk aztán bővelkedik különlegességekben!

Olyanokban, mint az óriáskrokodil:

Vagy éppen a Lapos Beach techno-sáskája:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: travelo.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb