Kikapcs

Óriási az érdeklődés: duplázik az Aranylakodalom az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

Fergeteges Aranylakodalomra vár a Szegedi Szabadtéri – egy helyett két estén át, tudatta a Szegedi Szabadtéri Játékok közösségi oldalán. Mint írták, a közönség nagy érdeklődésére való tekintettel Szente Vajk Aranylakodalom című vígjátéka augusztus 3-a után, augusztus 4-én este is színpadra kerül az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

A LEGÉNYBÚCSÚ CÍMŰ DARAB FOLYTATÁSA, DE ÖNMAGÁBAN IS NAGY ÉLMÉNYT NYÚJT

Kétszeres Aranylakodalmat ülhet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége ezen a nyáron. Eredetileg augusztus 3-ra hirdették meg a fergeteges komédiát, melynek szegedi előadását hatalmas érdeklődés övezte. A Szente Vajk által írott és rendezett produkció a 2020-ban Újszegeden is bemutatott Legénybúcsú folytatása, ám önmagában is kerek, páratlanul szórakoztató színházi élményt nyújt, tudatta a teátrum.

ÚJABB TRÉFÁS FÉLREÉRTÉSEK SOROZATA SZÓRAKOZTATJA A KÖZÖNSÉGET

Mint írták, a szombati előadást követően augusztus 4-én, vasárnap is megtekinthetik az érdeklődők az Aranylakodalmat, melyben Alex és Simon, a két ügyeskedő háziorvos újabb tréfás félreértésekbe, magánéleti kalamajkákba keveredik.

KIVÁLÓ SZÍNÉSZGÁRDA LÉP SZÍNPADRA

A darab során a szereplőket olyan kiváló színészek keltik életre, mint: Szente Vajk és Nagy Sándor, de színre lép Szerednyey Béla, Náray Erika, Gáspár Kata, Kárpáti Rebeka, Kovács Gyopár, Szirtes Balázs, Kovács Panka, valamint Barabás Kiss Zoltán is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szegediszabadteri.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb