Kikapcs

Telt házzal pörgött az EB-döntő (is) a Tisza-partján, de a Lapos Beach nem vesz vissza, egész nyáron futószalagon szállítja a programokat

Rengetegen követték az elmúlt egy hónapban a foci EB történéseit a város egyik kedvenc szabadstrandján, a Lapos Beach-en. Nem volt ez másképp a döntő esetében sem, a kontinensviadal egyik legjobb meccsén végül Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát, így története során negyedszer lett Európa-bajnok vasárnap este. A tegnap esti mérkőzés is telt házzal pörgött a Laposon, ezzel azonban csak az egyik utazás ért véget, a strand ugyanis a nyár hátralévő részében is izgalmas programokkal készül.

Egy hangulatos Saxo & Konga partyval és némi élő DJ szettel melegített vasárnap este a Lapos Beach közönsége az esti EB-döntőre, majd a meccs kezdetére totálisan megtelt a szabadstrand. Az összecsapáson végül 2-1-es spanyol győzelem született, Nico Williams és Mikel Oyarzabal góljainak köszönhetően, ezzel véget is ért a 2024-es foci EB, viszont a Lapos Beach-en nem áll meg az élet (és a programok sem) ezt követően. A 12 négyzetméteres, óriás LED fal ugyanis továbbra is marad a Lapos Beach-en, nem véletlenül, ugyanis a foci EB-t jövő héttől a párizsi Olimpia váltja, melynek eseményeit szintén élőben követheted majd náluk. Mielőtt azonban ennyire előre szaladnánk, jöjjön először pár fotó a tegnap estéről, Galyas Richárd kollégánk jóvoltából:

A FOCI ŐRÜLET SEM ÉR VÉGET A LAPOS BEACH-EN

Az olimpiát követően aztán augusztusban ismét a focié lesz a főszerep a Laposon, csak éppen virtuális formában, ugyanis augusztus 12. és 18. között érkezik PS5 FIFA Bajnokság, egy héten keresztül, minden nap 17 és 21 óra között. A meccseket az óriás LED falon játszhatják majd a jelentkezők, a legjobbak pedig ingyenes fogyasztást zsebelhetnek be Szeged tengerpartján:

  • 1. helyezett: 15.000 Ft értékű fogyasztás a Lapos Beach-en + egyedi kupa
  • 2. helyezett: 10.000 Ft értékű fogyasztás a Lapos Beach-en + egyedi kupa
  • 3. helyezett: 5.000 Ft értékű fogyasztás a Lapos Beach-en + egyedi kupa

Minden további infót, köztük azt, hogy hogyan tudsz jelentkezni, a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb