Kikapcs

Befutott a nyár legtutibb motoros ajánlata: vásárolj egy szuper dögös kétkerekűt a Kalmár Motornál, ők pedig extra kedvezménnyel adják hozzá a GT oldaldoboz szettet

Befutott a szegedi nyár talán legtutibb motoros ajánlata a város egyik legnagyobb múlttal rendelkező, közismert motoros üzletétől, a Kalmár Motortól. Ebben a gyönyörű, napsütéses időjárásban illik berúgni azt a bizonyos kétkerekűt és megindulni egy hétvégi túrára, de hogy biztosan minden cuccodnak meglegyen a helye, kilőttek egy ütős kis akciót a GT oldaldoboz szettjükre, de persze a szuper dögös Yamaha Tracer 7-nek is van hozzá köze.

Az Algyői úton található, ízig-vérig családi (és szegedi) vállalkozás készletén három japán nagyágyú motorjai is megtalálhatóak, a Yamahák, a Suzukik és a Kawasakik közül most a legelsőből választotta ki egyet, a nem is akármilyen Yamaha Tracer 7-et. Az ajánlat pofon egyszerű, amennyiben készletről vásárolsz náluk egy fentebb említett gépsárkányt, ők nemes egyszerűséggel 554.328 Ft helyett mindössze 346.894 Ft-ért adják mellé a minden fontos eszközzel ellátott GT oldaldoboz szettjüket! Mutatjuk a Tracer 7-est is, ami mellé az oldaldoboz akció jár:

Az akció szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes, amiről bővebb információt IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb