Kikapcs

Vacsora és koncert a mediterrán teraszon: végre Docpiano Band a Napfény Műteremben!

Töltsd a péntek estét a Napfény Műteremben a Docpiano Band koncertjével! A “Pisztácia, tutti-frutti, csokoládé” előadás és egy finom vacsora a mediterrán teraszon felejthetetlen élményt nyújt. Ne hagyd ki, a helyek gyorsan fogynak!

Holnap este, július 19-én egy különleges eseményre készül a Napfény Műterem: a Docpiano Band lép fel a mediterrán teraszon. Az est folyamán a “Pisztácia, tutti-frutti, csokoládé” című koncertjük egyedi válogatással varázsolja el a közönséget. A belépés díjtalan, de a helyek száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb foglalni! Legutóbb, amikor ott jártunk, akkor is teljes teltházzal telt az este. Itt megnézhetitek Ti is:

A Napfény Műterem mediterrán terasza különleges atmoszférát biztosít az estéhez. A Széchenyi téren elhelyezkedő terasz hangulatos környezete, a finom ételek és italok, valamint a zenei élmény együttesen teszik felejthetetlenné az estét. A terasz hűvös árnyékában élvezhetjük a vacsorát, miközben a Docpiano Band zenéje kísér minket. A legutóbbi hétvégén meg is néztük a teraszt, ebben a cikkben van róla videó is, nézd meg ha már nem tetted:

Gyorsan foglalj asztalt, segítünk: a Napfény Műterem elérhetőségei: Cím: Szeged, Széchenyi tér 12. Telefon: 0630/9526500 e-mailben: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb