Kikapcs

Ettől a daltól fogunk megőrülni az olimpia végére: mutatjuk a 2024-es párizsi ötkarikás játékok hivatalos himnuszát (videóval)

Minden nagyobb sporteseménynek van saját himnusza. Ki ne emlékezne például a 2010-es dél-afrikai focivébén mindenkit az őrületbe kergető Waka Wakára Shakirától? Hasonló utat járhat majd be a Hello World című szám is, ami a hivatalos himnusza a 2024-es párizsi olimpiának. Gwen Stefani és Anderson.Paak közös dala most hivatalosan is megjelent, írta meg a Telex.

A dalt egyébként az a Ryan Tedder dalszerző írta, aki háromszor is elnyerte az év albuma Grammyt Taylor Swift és Adele lemezeivel. A klipben többbször is feltűnő Coca-Cola szerepeltetése sem véletlen, hiszen az üdítőcég a párizsi olimpia főszponzora, és részben az ő megrendelésükre készült ez a szám is.

AZ IS KIDERÜLT, HÁNY ÉRMET JÓSOLNAK MAGYARORSZÁGNAK AZ OLIMPIÁN

A júniusi öt helyett most már hét aranyérmet jósol Magyarországnak a statisztikai elemzésekkel foglalkozó Gracenote a párizsi olimpiára. A legutóbbi becslés szerint a magyarok 23 érmet nyernek majd a játékokon, a hét győzelem mellé hat második és tíz harmadik helyet szereznek, ezzel pedig a 11. helyen zárnak majd az éremtáblázaton.

SZEGEDI BÜSZKESÉGEINK, AKIKÉRT SZURKOLHATUNK

Július 26-án, pénteken a hivatalos megnyitóval veszi kezdetét a XXXIII. nyári olimpia a szerelem fővárosában, Párizsban. A világ legnagyobb sporteseményén 21 sportág 180 magyar sportolója (93 férfi és 87 nő) vesz részt, -tudatta a Magyar Olimpiai Bizottság-, akiknek mind-mind nagyon szurkolunk. Különösen szétvet bennünket a büszkeség, mert Szegedről is népes számmal érdemelték ki sportolóink a részvételt az ötkarikás játékokon, így izgalmas egy időszak elé nézünk az elkövetkezendő hetekben. Kisokosunkban összeszedtük nektek a szegedi indulókat, akikért le fogjuk rágni a körmünket izgalmunkban a televíziók előtt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: telex.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb