Kikapcs

Idén is lesz Strandok éjszakája, Szegeden zenével és tűzijátékkal fűszerezve csobbanhatnak a medencébe a vízimádók

15. alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok éjszakáját. Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke a Rádió 88-nak elmondta, szombaton a termálfürdők, gyógyfürdők, strandok és aquaparkok meghosszabbított nyitvatartással, egyes esetekben kedvezményekkel várják a vendégeket. 

A 2010 óta futó rendezvénysorozat keretében minden évben július utolsó szombatján hosszított nyitvatartással és különleges programokkal várják országszerte több tucat strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban a látogatókat. Az esemény célja, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi vendégekkel. A programok között találunk koncerteket, gyermekfoglalkozásokat, szaunaszeánszokat és még csúszdaversenyeket is.

VÁRMEGYÉNKBEN SZEGEDEN, MÓRAHALMON ÉS MAKÓN LESZ LEHETŐSÉG A CSILLAGOS ÉG ALATT STRANDOLNI

Mint írták, a látogatók élő koncerteken, gyerekfoglalkozásokon, szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Csongrád-Csanád vármegyében idén:

  • a Napfényfürdő-Aquapolis Szeged,
  • a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
  • és a makói Hagymatikum csatlakozott a kezdeményezéshez.

Hozzátették, Mórahalmon kivételesen nem szombaton, hanem pénteken lesz az esemény.

SZEGEDEN TŰZIJÁTÉK IS LESZ

A Napfényfürdő Aquapolis, mint közösségi oldalán írta, 17-23 óra között zenés strandolással várja a látogatókat, este 10 órakor pedig tűzijáték is lesz.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb