Kikapcs

Péntektől egy kicsit a Lapos Beach-re költözik Párizs: startol az Olimpia, amit élőben követhetsz az óriási LED falon

A foci EB-nek már vége, azonban a sport továbbra is a középpontban lesz a Lapos Beach-en csakúgy, mint ahogyan az óriási, 12 négyzetméteres LED faluk is. Péntektől hivatalosan is elstartol a párizsi olimpia, amit élőben követhetsz Szeged tengerpartján, mielőtt ismét a focié lesz a főszerep, azonban augusztusban már virtuális formában.

Ugyan már részben csütörtökön megkezdődött a párizsi olimpia – a magyar női kézilabda válogatott például már ma este Franciaországgal csap össze – a hivatalos megnyitó majd csak pénteken lesz. Többek között már ezt is élőben követheted a Lapos Beach 12 négyzetméteres, óriás LED falán. Ez egészen augusztus 11-ig, vagyis az Olimpia végéig nem fog megváltozni, ugyanis a torna teljes egészét közvetítik majd Szeged tengerpartján. További tudnivalók az eseményben, ITT.

A FOCI ŐRÜLETNEK SINCS MÉG VÉGE, AUGUSZTUSBAN VIRTUÁLIS FORMÁBAN FOLYTATÓDIK A HARC

A rendesen felújított Lapos Beach-en egész nyáron sorjáznak a programok, augusztusban sem lesz belőlük hiány, (többek között) érkezik a Lapos Beach PS5 FIFA Bajnokság: egy héten keresztül 17 és 21 körül bonyolítják majd le a meccseket Szeged tengerpartján, természetesen az óriás LED falon. Nevezni a [email protected] címen lehet, az első három helyezett pedig ingyenes fogyasztást nyer a Lapos Beach-en! Minden további infót a hivatalos eseményben találsz, IDE KATTINTVA.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb