Kikapcs

Szeptember elején jön a Continental Futófesztivál: itt lesz a legendás Hamvai P.G. és az IFBB Pro Kiss Virág is, a bevételből pedig két szegedi alapítványt támogatnak

Szeptember legelső napján ismét felkapja a futócipőjét Szeged apraja-nagyja, ugyanis érkezik a 2024-es Continental Futófesztivál. Idén is három táv közül lehet majd választani, hamarosan erről is beszámolunk, de ami biztos: szeptember elsején több közismert lemezlovas is érkezik a Napfény városába, hogy a hangulatról gondoskodjon a város kedvenc futófesztiválja közben. Az elmúlt évekhez hasonlóan, a bevételt most is 100%-ban jótékony célra fordítják.

Hatalmasat ment a tavalyi évben, a Covid-időszak után visszatérő Continental Futófesztivál: akkor ezernél is több szegedi döntött úgy, hogy a város legszebb pontjait érintve, családjával, barátaival, házi kedvenceivel vagy éppen egyedül kocog egyet egy igazán nemes cél érdekében. Sok szegedi legnagyobb örömére megvan az idei Continental Futás időpontja, amely a tavalyihoz hasonlóan ismét a Dugonics térről fog indulni:

Szeptember 1., vasárnap
Start: Dugonics tér

A BEFOLYT ÖSSZEGET EGY AZ EGYBEN JÓTÉKONY CÉLRA FORDÍTJÁK

A Continental Futófesztivál nem lenne az igazi, ha nem egy igazán nemes célért futhatnának a szegediek, így idén is száz százalékban jótékony célra fordítják a futójegyekből származó bevételt a szervezők, sőt, rögtön két szervezetett is támogatnak:

MEGVANNAK A SZTÁRVENDÉGEK, IDÉN IS EGY NAGYSZABÁSÚ, KÖZÖS BEMELEGÍTÉS UTÁN RAJTOLNAK A SZEGEDIEK

A hagyományokhoz hasonlóan most is egy közös bemelegítés után vágnak majd neki a távoknak a lelkes szegedi futók. Tavaly Katus Attila mozgatta át a város népét, a zenei aláfestésről pedig az a Regán Lili gondoskodott, aki pár nappal azelőtt még a SZIN-en zenélt, így rövid időn belül kétszer is megfordult Szegeden, ráadásul még adakozott is, nem is keveset.

A szeptember elsején esedékes Continental Futófesztiválon már biztosan itt lesz Kiss Virág fitnesz-testépítő, Ő gondoskodik majd arról, hogy a futókat átmozgassa a start előtt, mögötte pedig a legendás Hamvai P.G., a Disco’s Hit és a Rádió 1 csillaga áll majd be a lemezjátszók mögé.

MÁR JEGYET IS VÁSÁROLHATSZ, AZ ESEMÉNYBEN PEDIG MINDEN INFÓT MEGTALÁLSZ

A jegyértékesítés már elindult, a teljes mértékben jótékonysági futójegyet IDE KATTINTVA tudod megváltani, a szeptemberi futófesztiválról pedig minden további információt IDE KATTINTVA, a hivatalos eseményben találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb