Kikapcs

Így búcsúzott Janza Kata színésznő a városunktól: tegnap láthatta utoljára a Rebecca című musicalt a szegedi közönség

“Hát vége lett”- így kezdte Facebook bejegyzését Janza Kata színésznő, akit egyszerűen imád a szegedi közönség. Elbúcsúzott Szegedtől, hiszen tegnap vitték utoljára a Szabadtéri színpadára a Rebeccát.

A SZÍNÉSZNŐNEK CSUPA JÓ EMLÉKEI VANNAK VÁROSUNKRÓL

“Szeged mára egy békés vasárnapi napsütötte város. Ami eddig tele volt jóleső küzdelemmel, örömkönnyekkel, sikerrel, harccal, fegyelemmel, megfeleléssel, szülinappal, katarzissal, öleléssel, vágyakozással, tánccal, nevetéssel, összetartással, rengeteg emberfeletti munkával és alázattal.”

SOK MINDENT KÖSZÖNHET SZEGEDNEK

“Nekem a Dóm tér az a minden! Itt volt az első bemutatóm 1996-ban és hálás vagyok, hogy még most is tárt karokkal fogadott. Rebecca él tovább és haza is talált idén nyáron! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának! És köszönöm Nektek, hogy eljöttetek és kíváncsiak voltatok ránk!”

Egyébként Kata tegnap ünnepelte a születésnapját. Nemrég pedig a REÖK teraszán csalt mosolyokat az arcokra, csupán azzal, hogy aláírást osztogatott a szegedieknek. Hamarosan egy Szeged365 exkluzív interjút is olvashattok róla.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb