Szegedi Arcok

Sz@rófantom is back? Két méterre van az üzlettől a nyilvános toalett, mégis inkább a bolt oldalát csúnyázta össze valaki a Bartók téren

“Köszönjük a megtiszteltetést amit ma reggelre kaptunk Szegeden a Bartók téri üzletünk oldalára. Kollégánk már eltávolította a “kis” meglepetést, de a legbosszantóbb a helyzetben a 2 méterre, tőlünk függetlenül működő köztéri WC megléte” – ezzel a poszttal indította a hetet az egyik belvárosi üzlet, akik reggelre nem kis meglepetéssel szembesültek, valaki ugyanis telibecsúnyázta a bódé oldalát a helyszínen.

“Akinek nem inge ne vegye magára, de sajnos több esetben napközben is szóltunk már a nyilvános wc-zés ellen amivel próbálkoztak. Aki kulturált, normális ember, az nem csinál ilyet” – tették hozzá.

NEM EGYEDI ESETRŐL VAN SZÓ

Sajnos nem egyedi, és nem új keletű problémáról van szó Szegeden, bár eddig a kevés nyilvános toalett lett megjelölve okként, viszont itt körülbelül 2 méterre található egy, így érthetetlen, mi szükség volt erre. Számos cikkben foglalkoztunk már hasonló esettel, legutóbb a passzázson végezte el valaki a dolgát, de több olvasónk is felkeresett bennünket azzal, hogy nyilvános WC lett az Árpád téren a Rektori Hivatal melletti sövény. Ezekről itt írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb