Közélet

Újra lecsapott a kakafantom Szegeden: egyre durvábban tolja, most megint a szegedi passzázson végezte dolgát (fotók, 18+)

Újra “dobott nem is egyet, hanem több barnát” az az illető, aki már a város több, nyilvános részén is elvégezte a dolgát. Az egyik szegedi csoportot árasztották el a fotók az illető “csomagjáról”, ezúttal a Nagyáruház passzázsát használta WC-nek, sőt még egy üzlet ajtójára is került a kakából.

EGYRE DURVÁBBAN TOLJA, UGYANIS MÁR A FOTÓKON ÚGY LÁTSZIK, SZÁNDÉKOSAN ÖSSZEKENTE KAKIVAL EGY ÜZLET BEJÁRATI AJTAJÁT

Igen, jól olvastad, egyre durvább az eset, mert mostmár nem csak a földön, de az üzletek ajtaján is otthagyja nyomát a kakafantom. A képek láttán a mi gyomrunk is felfordul, nemhogy annak, aki legelőször szembesül az undorsággal. A csoport tagjai nem értik, hogy miért nem lehet elleni tenni bármit. Többen találták már szemben magukat a “csomaggal”, biztosan nem lennénk a helyükben.

.

A SZÉCHÉNYI TÉRI, ÖNKORMÁNYZATI FENNTARTÁSÚ LÉPCSŐHÁZAT IS ÖSSZECSÚNYÁZTÁK MÁR

A korábban a szegedi passzázson kísértő, majd a Kárász utcai kirakatot jól helyben hagyó tag nagyon úgy fest, hogy követőre talált, ugyanis egy reggelre az egyik Széchenyi téri, önkormányzati fenntartású lépcsőházat csúnyázta össze valaki.

Fotók: Szegeden láttam, találtam/Facebook csoport.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb