Szegedi Arcok

Olvasói beszámoló: nyilvános WC lett az Árpád téren a Rektori Hivatal melletti sövény? Sajnos több helyen is emberi ürülék van…

“Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a Rektori Hivatal melletti sövénysor a Toldy utca és a Dugonics tér között több helyen is emberi ürüléktől bűzölög” – írta szerkesztőségünknek Csaba olvasónk, aki szerint látszólag nem egyedi esetről van szó.

Olvasónk szerint megdöbbentő, hogy a bokorban csapások vannak, és az is, hogy több helyen is emberi ürülék van. “Szerintem a legironikusabb, hogy a Szegedi Tükör, mint vécépapír van használva. Vajon a JATE Klub bejárata feletti térfigyelő kamera nem látta, hogy ki és mikor székelt oda?” – tette fel a kérdést olvasónk, aki emlékeztetett arra, hogy óvoda is van a közelben, “az Árpád téren elég sok gyerek megfordul, nem gondolom, hogy az emberi ürülék jót tesz nekik, vagy bárki másnak – sem higiéniai, sem egészségügyi szempontból” – emelte ki.

SAJNOS A PROBLÉMA VALÓS

Érdeklődtünk a témával kapcsolatban a Szegedi Tudományegyetemnél is, akik válaszlevelükben azt írták, hogy: “a probléma valós, az SZTE-nek is rendkívül kellemetlen. Az említett, bokros terület nem az egyetemé, hanem városi fenntartású” – hangsúlyozták, majd hozzátették, hogy a kérdésekkel a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-hez lehet fordulni. Kerestük az SZKHT-t is az üggyel kapcsolatban, ám eddig még választ nem kaptunk tőlük. Amint többet megtudunk, frissítjük cikkünket.

Már meg sem lepődünk egyébként a történteken, hiszen számos hasonló történetről írtunk már:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb