MindenmásVideo365

Albérletet keresel Szegeden? Nézd meg, mit kínál a Cédrus Liget a diákoknak! (videó)

Az idei felvételi ponthatárok meghúzása után Szeged idén is diákok ezreinek célállomása lett a felsőoktatásban. A Cédrus Liget Lakópark ebben a pezsgő városban nyújt otthont a tanulni vágyóknak. Papp Szandra, a Renterest szakértője mesél arról, hogyan válhat a lakópark ideális választássá, nemcsak az egyéni bérlők, hanem baráti társaságok számára is. A modern szolgáltatások, virtuális bejárási lehetőségek és különleges bérleti konstrukciók csak még vonzóbbá teszik ezt a lakóközösséget.

A Cédrus Liget Lakópark Szeged szívében nemcsak a zöld környezet és a modern építészet miatt vonzó, hanem azért is, mert a helyi diákok kedvenc otthona lett. A legutóbbi cikkünkben már bemutattuk, hogyan fejlődik az infrastruktúra a lakópark környékén, ami még csábítóbbá teszi az itt élést​. Ha még nem olvastad, most megteheted:

A friss felvételi ponthatárok kihirdetése után a Renterest szakértője, Papp Szandra, elmondta, hogy az albérletet kereső diákok körében nagy az érdeklődés a Cédrus Liget iránt. “Sok fiatal dönt úgy, hogy barátokkal közösen bérel lakást, vagy akár közeli, külön albérletekbe költöznek, így megőrizhetik a privát szférájukat, de mégis közel maradnak egymáshoz” – mesélte Szandra​. A Cédrus Liget virtuális túrái és a professzionális marketing anyagai lehetővé teszik, hogy a távolról érkezők is könnyedén megtekintsék a lakásokat​. A modern szolgáltatások sora, mint a Príma élelmiszerbolt, fodrászat, szépségszalon, konditerem és gyógyszertár mind egy helyen található a Cédrus Ligetben, megkönnyítve ezzel a mindennapokat​.

Nemcsak a diákok, de a családok is találnak kedvező ajánlatokat a Renterest kínálatában, például a 20% önerő után elérhető bérleti konstrukciókat​. Papp Szandra emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy az érdeklődők bármikor hívhatják őt, készséggel áll rendelkezésre az összes felmerülő kérdés megválaszolásában.

Tudtad-e?

A lakópark geotermikus fűtési rendszere nemcsak környezetbarát, hanem költséghatékony is, így a lakók jelentős megtakarítást érhetnek el a rezsiköltségek terén. Az ilyen modern és fenntartható megoldások különösen vonzóvá teszik a lakóparkot a jövő generációi számára​

Ha további információra van szükséged, vagy szeretnéd megtekinteni a Cédrus Liget lakásait, keresd fel a Renterest honlapját.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb