Kikapcs

Szerezd be a jegyed és fuss egy nemes cél érdekében: egy hónap sincs hátra a Continental Futófesztiválig, melynek bevételéből két szegedi alapítványt is támogatnak

Alig egy hónap van hátra a 2024-es, jótékonysági Continental Futófesztiválig: a szervezők az IFBB Pro fitnesz-testépítő Kiss Virágot, valamint a legendás Hamvai P.G.-t is Szegedre csábították, ők ketten felelnek majd a bemelegítésért és a hangulatért a város ikonikus zenélő szökőkútja mellett a Dugonics téren. A családi futófesztiválon három útvonal közül lehet választani, a befolyó bevételt pedig egy az egyben két szegedi alapítvány megsegítésére szánják.

Szeptember első napján futócipőt húz a Napfény városának apraja-nagyja, ugyanis érkezik a Continental Futófesztivál, három távval, Szeged legszebb pontjait érintve. A futás során összegyűlt összeget száz százalékban jótékony célra fordítják,

A két alapítvánnyal interjút is készítettünk, ezt az alábbi Szeged365 cikkekben tudod elolvasni:

A nagyszabású rendezvény előtt, amely idén is a Dugonics térről startol, lesz egy közös bemelegítés, melyhez a közismert lemezlovas, HAMVAI P.G. biztosítja majd a zenét, közben pedig Kiss Virág IFBB Pro fitnesz-testépítő instruálja majd a szegedieket.

A LEGKISEBBEK SEM MARADNAK KI, JELKÉPEST ÖSSZEGÉRT FUTHATNAK

Mint kiderült, a Continental Futófesztivál a legkisebbeket is várja, a 14 éven aluli gyermekek számára a (jótékonysági) futójegy jelképes összegért, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg. A pontos útvonalak is ismertek, erről az alábbi Szeged365 cikkben számoltunk be:

A jegyértékesítés már elindult, a teljes mértékben jótékonysági futójegyet IDE KATTINTVA tudod megváltani, a szeptemberi futófesztiválról pedig minden további információt IDE KATTINTVA, a hivatalos eseményben találsz.

  • 2024. szeptember 1., vasárnap
  • START: Dugonics tér
  • 21 km (félmaraton) // 3.3 km // 1 km (családi táv)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb