Kikapcs

Ínycsiklandó tésztacsodák, pisztáciás tiramisu torta, jéghideg koktélok – pörögnek az olasz napok a Garden Bistroban, vasárnapig Te is megkóstolhatod a finomságokat

Mamma Mia! Elstartoltak a szegedi nyár legolaszosabb napjai a Garden Bistroban, csütörtöktől egészen vasárnapig rengeteg, limitált szériás olasz étel- és italkülönlegességet kóstolhatsz a Damjanich utcában. Fantasztikusan krémes tészták, jéghideg Aperol és Limoncello csodák, rengeteg verzióban, ezeket mind megtalálod a Gardenben egészen vasárnapig.

A szegediek által jól ismert, Damjanich utcai gasztro-szentély újabb nagy dobással lepi meg a város népét, ezúttal egy mini-Itáliát varázsolnak pár napra a Garden Bistro-ból, ehhez pedig természetesen a legfinomabb olasz falatokat is elintézik, legyen szó főételről vagy desszertről. Ez még nem minden, ugyanis jéghideg Aperol és Limoncello koktélokkal is készülnek az ételek mellé, amit szintén augusztus 8. és 11. között lehet kérni náluk. Nem is húznánk tovább a dolgot, mutatjuk a teljes kínálatot, ami csütörtök és vasárnap között vár a Garden Bistro-féle olasz napok keretein belül:

  • Cozze alla Marinara spagetti (fehérboros paradicsomos szószban elkészített spagetti fekete kagylóval és garnélával) – 5400 Ft
  • Tagliatelle carbonara (Klasszikus carborana szósz, guanciale szalonnával és pecorino sajttal) – 4700 Ft
  • Pisztaciás tiramisu torta, karamellizált eperrel és vanília fagylalttal – 2400 Ft
  • Málnás zabaglione pirított mandulával – 2100 Ft

A fantasztikus olasz ételek mellé persze az innivalókról is gondoskodik a Garden Bistro csapata, a már alapvetően is ütős menüsor mellé öt darab, jéghideg Aperol és Limoncello koktélt is elszürcsölhetsz. Végül pedig, hogy biztosan megéhezz és megszomjazz, mutatunk pár fotót is az olasz mesterfogásokról:

A Garden Bistrot itt találod, de már úgyis tudod:

  • Garden Bistro & Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366
  • Hivatalos esemény ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb