Mindenmás

Szakembör rovatunk bemutatja: könnyen elnyelhet a fekete lyuk Szegeden, méretes gödör éktelenkedik napok óta a Mérey utcában

Ha már kívülről-belülről ismered a várost, s akár csukott szemmel is eltalálnál bárhonnan, bárhova, javasoljuk, ne megszokásból közlekedj a Mérey utcában, mert könnyen elnyelhet az a méretes gödör, ami már napok óta ott éktelenkedik, hívta fel a veszélyes helyzetre figyelmünket Olvasónk, Roland.

Mint Olvasónk elmondta, körülbelül két napja egy méretes gödör éktelenkedik a járda közepén a Mérey utca elején, a Mars tér felől. Igaz, a fekete lyukként embert elnyelő úthiba körbe van bójázva, még így is könnyűszerrel felbukhat benne az arrajáró, ha nem néz a lába elé, s valljuk be, azért nem szívesen sétálnánk bele egy buli után vagy az esti séta közben. Vigyázzatok, ha arra jártok!

Olvasónk fotókat is küldött számunkra, mutatjuk is nektek!

NEM EZ AZ ELSŐ “FEKETE LYUK”, MELLYEL SZEGED UTCÁIN TALÁLKOZTUNK

Méretes lyuk tátong a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút sarkán lévő járdán, írtuk meg a hétvégén. Egy biztos, nem szívesen sétálnánk bele egy buli után vagy az esti séta közben, hiszen könnyen fájdalmas találkozásunk lehetne az aszfalttal.

A BARTÓK TÉREN IS OKOZOTT MÁR GONDOT EGY MÉRETES GÖDÖR

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy megjelent egy méretes gödör a Bartók téren. Balesetveszélyes mivoltából kiindulva hívjuk fel rá a figyelmet és kérünk Titeket, hogy legyetek körültekintőek a területen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb