Kikapcs

Galambok helyett csodaszép papagájok költöznek a Gogol utcába péntektől – fergeteges díszmadár kiállítás lesz Szegeden a hosszú hétvégén!

A szegediek által kevésbé kedvelt galambok már jól ismert vendégek a Gogol utca környékén, péntektől azonban ennél sokkal szebb szárnyasokkal találkozhatunk majd a helyszínen, ugyanis augusztus 17. és 20. között Díszmadár kiállítást rendeznek. A nem mindennapi rendezvényre duplán érdemes kilátogatni, ugyanis az ott megváltott jeggyel feláron lehet belépni az ásotthalmi Dínóparkba, ami szintén fergeteges programokkal készül az ünnepi hosszú hétvégére.

Többször írtunk már a Szeged365-ön Csongrád-Csanád vármegye egyetlen őslényparkjáról, ahol életnagyságú, hangot kiadó és mozgó dinoszauruszokkal találkozhat az ember fia. A Dínópark tulajdonosa, Nyerges Zsolt nem csak a hatalmas hüllőkért rajong, a különleges papagájok is fontos szerepet játszanak az életében már gyerekkora óta, ezért idén, a Délterületi Díszmadártenyésztők Egyesületének elnökeként egy fantasztikus díszmadár kiállítást szervez, amely a teljes ünnepi hosszú hétvégén, szombattól egészen keddig megtekinthető lesz a Gogol utca 33. szám alatt, az Árkáddal szemben. A kiállítás pontos nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

  • augusztus 17., szombat: 10:00-18:00
  • augusztus 18., vasárnap: 9:00-18:00
  • augusztus 19., hétfő: 9:00-18:00
  • augusztus 20., kedd: 9:00-15:00

Jegyárak:

  • Felnőtt belépő: 2000 Ft
  • Családi belépő (2 felnőtt, 2 gyermek): 5000 Ft (több gyermek esetén +500 Ft, gyermekenként)
  • Nyugdíjas és diák belépő: 1600 Ft
  • 6 év alatti gyermek belépő: ingyenes

A kiállítás ideje alatt díszmadárbörzét is tartanak, az árusítás díja 500 Ft/nap.

Díszmadár kiállítás: Szeged, Gogol utca 33., szeptember 18.-20.!

A rendezvényre megváltott jeggyel továbbá 50% kedvezménnyel lehet bemenni az ásotthalmi Dínóparkba, ami szintén fantasztikus programokkal készül a hosszú hétvégére, IDE KATTINTVA még egy négy fős családi belépőt is nyerhetsz hozzájuk, a hétvégi programjaikról pedig az alábbi cikkben írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb