Kikapcs

Mediterrán fogásokra fáj a fogad a hosszú hétvégén? Támadd be a Trója teraszt, végig nyitva lesznek a Kölcsey utcában

Félelmet nem ismerve harcolnak ínycsiklandó mediterrán fogásaikkal az éhség ellen a Trójás srácok, nincs ez másképp akkor sem, amikor a legtöbb szegedi polgár megpihen, mint éppen most, az ünnepi hosszú hétvégén. Ha nincs kedved a főzéssel bajlódni, inkább hátradőlnél és pihennél szombattól keddig, akkor jó hírünk van: a Trója Ételbár a teljes ünnepi hosszú hétvégén nyitva lesz, ráadásul még az aktuális akciójukat is meghosszabbították.

Sohasem pihenős üzemmódba váltott a város mediterrán szentélye a Kölcsey utcában, a Trója Ételbár a teljes ünnepi hosszú hétvégén nyitva lesz, egészen szombattól keddig. A közismert étterem ráadásul nemrég meghosszabbította a legutóbbi akcióját, ami annyit tesz, hogy amennyiben legalább 3000 Ft értékben rendelsz tőlük, ők nemes egyszerűséggel elengedik a házhozszállítási díjat. A kedvezmény egészen augusztus végéig érvényben marad.

Fontos: az ajánlat csak házhozszállítás esetén érvényes, amennyiben direktben tőlük rendelsz, ezen a telefonszámon: +3630 627 9056!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb