Kikapcs

Elmarad a Fokára tervezett háromnapos Halfesztivál is Szegeden (frissítve)

Nyáron robbant a bomba Szegeden, miután kiderült, hogy az idén elmaradó Halfesztivált mégiscsak megtartják a városban, egy kicsit más formában, majd pár nappal ezelőtt a három napos rendezvény részletes programját is bemutattuk nektek. Ma azonban kiderült, hogy lemondták a szervezők a Fokára tervezett Halfesztivált Szegeden.

Információnk szerint vállalkozó hiányában marad el a Halfesztivál-pótló Halfesztivál, ezért a szervező Mocselini Rudolf ma lemondta a rendezvényt. Hamarosan bővebb részletekkel is jövünk!

SZÍNES PROGRAMOK LETTEK VOLNA A FOKÁN

Az előző Halfesztivált életre hívó Frank Sándor, Venesz-díjas mesterszakács korábban azt mondta, hogy egyszerűen nem éri meg megszervezni a város egyik ikonikus eseményét, így úgy volt, hogy tényleg nem lesz semmi Szegeden, majd Mocselini Rudolf, a hídivásár megálmodója döntött úgy, hogy nem hagyja veszni hagyni a több évtizedes hagyományt, és a Foka partszakaszra tette át a Halfesztivál székhelyét, ami az idén szeptember 6. és 8. között terveztek megtartani, ingyenes programokkal. Az esemény részletes programjait is közzétették már, úgy volt, hogy lesz kézműves vásár, koncert, Halplacc és több gyermekműsor is a Tisza-partján.

FRISSÍTVE: SZEGEDI HALFŐZŐK NÉLKÜL NINCS SZEGEDI HALFESZTIVÁL – AZ OKOKRÓL MOCSELINI RUDOLF FŐSZERVEZŐT KÉRDEZTÜK

“Olyan szegedi vendéglátóssal nem találkoztam, aki ne szurkolt volna, de olyannal igen, aki szurkolt, de mégsem jön el” – kezdte beszélgetésünket Mocselini Rudolf, a Fokára tervezett Halfesztivál főszervezője, miután szerda délelőtt felröppent a hír, hogy a szervezők lemondták a rendezvényt. Ennek kapcsán érdeklődtünk az okokról Mocselini Rudolf főszervezőnél.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb