Kikapcs

Szeged lesz a világ közepe: nagyszabású amerikai sorozatot forgatnak városunkban, keresik a statisztákat

“Szeged, újra jövünk” – írta szerdán a közösségi oldalára az Extras Casting, akik statisztákat keresnek az egyik amerikai sorozathoz. Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan melyikhez keresnek emberkéket, de a sejtelmes “újra jövünk” szóhasználatból arra lehet következtetni, hogy nagy valószínűséggel ismét az FBI: International című sorozat következő évadát forgatnák le nálunk, aminek egy részét korábban is a Napfény Városában vették fel.

“Nagyszabású amerikai sorozathoz keresünk szegedi háttérszereplőket” – írták, majd hozzátették, hogy a forgatás szeptember 2-án lesz.

2021-BEN FORGATTAK UTOLJÁRA SZEGEDEN

Legutóbb 2021 szeptemberében forgattak Szegeden, akkor

  • a Kárász utcát telis-tele pakolták spanyol zászlókkal,
  • a magyar utcatáblákat spanyolra variálták a Kölcsey, a Kárász, a Feketesas és a Kígyó utcákon,
  • szintén kicserélték az üzletek névtábláit, a Trattoria il Divo-tól kezdve az egyébként is latinos hangzású a Capella-ig, sőt, a Kölcsey utcai olasz étterem homlokzatán a logójuk helyett a “Polizia” felirat virított,
  • a Klauzál tér és az Oroszlán utca különféle pontjaira pedig spanyol rendőrautókat és food truck-okat tettek ki.

Akkor elég sokat, több mint egy évet kellett várni arra, hogy lássuk a képernyőn a Szegeden forgatott részeket. Sőt, Magyarország több pontját is látni lehetett, hiszen városunk mellett a pesti belvárost, a Várnegyedet és a kelenföldi erőműt is bevette a stáb egy kis időre.

OKTÓBERBEN JÖN A LEGÚJABB ÉVAD

A sorozat egyébként az FBI egy különleges ügyosztályának munkáját követi le, amelynek feladata a legkeresettebb bűnözők listáján szereplők felkutatása és elfogása. A legújabb évad október közepén jelenik majd meg.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb