Kikapcs

Őrületes lesz a szombat Deszken: rekordkísérlettel, élő tűzteszttel és fergeteges programokkal érkezik a KöltözzMa SiP Weekend Show-ja

Már egy hét sincs hátra, szombaton fenekestül forgatja fel Deszket a KöltözzMa csapata: érkezik az ország első SiP Weekend Show-ja a Szegedtől alig 10 kilométerre lévő településen. Röviden összefoglalva minden lesz szombaton a deszki Jakab Gyula utcában, amit az ember fia el tud képzelni, de többek között egy magyar rekordkísérlettel is készülnek, lesz élő tűzteszt, SiP panel emelő verseny és még rengeteg, izgalmasabbnál izgalmasabb építőiparral kapcsolatos program.

A KöltözzMa csapata a fergeteges programok mellett sztárvendégeket is intézett a szombati eseményre, a hangulatról Náksi Attila, az egykori Soho Party frontembere és zeneszerzője gondoskodik majd, de a legendás magyar erősportoló, Fekete László fia, Fekete Miki is érkezik a hétvégi SiP Weekend Show-ra. A KöltözzMa munkatársai négy házat is felhúznak majd egyetlen nap leforgása alatt, ebből egyet – a tervek szerint – magyar rekord idő alatt, de többek között a világújdonságnak számító iglu házukat is ezen a nagyszabású eseményen mutatják majd be először. Lesz élő, SiP paneles tűzteszt, erőemelő verseny, versenyek, bemutatók, de még meglepetés gasztroprogram is, íme a teljes menetrend:

  • 8:00 – Rekordkísérlet kezdete, közreműködik: Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke
  • 9:00 – Köszöntő: Nádasdi-Sándor Szilvia és Nádasdi Csaba
  • 9:30 – SiP paneles tűzteszt élőben
  • 10:00 – DJ Náksi Attila, The Best of Soho Party, Budapest parádé, Stereo Palma
  • 11:00 – Iglu ház bemutató – világújdonság a KöltözzMa csapatától
  • 12:00 – Erőemelő verseny parádé, SiP panelekkel és Fekete Miklóssal
  • 13:00 – Meglepetés gasztroprogram Fekete Miklóssal

Mindezek mellett persze a helyszínen több izgalmas program és állomás várható, lesznek harapnivalók, kávékülönlegességek és még helyszíni tanácsadás is az OTP Bank pénzügyi pont vezetőjével, de még SiP paneles háznéző és tető daruzás látványshow is lesz.

Minden további infót a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz. A rendezvény 100%-ban ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, az utolsó helyek egyikére még lecsaphatsz: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb