Kikapcs

Szeged SZIN-esedik: kígyózó sorokban állnak a fesztiválozók a karszalagokért az Ifjúsági Ház előtt

Augusztus 28-án, szerdán elstartol a legnagyobb hazai nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok az újszegedi Partfürdőn. Mint ahogy korábban is, a karszalagokat most is átvehetik előre a fesztiválozók az IH Rendezvényközpontban. Erre pontosan ma este 9-ig van lehetőség, így nem csoda, hogy hétfő délután már brutális sorokban kígyóznak a SZIN-ezők az IH épülete előtt, számolt be a helyzetről Olvasónk Edina.

Hosszan kígyózó sorok kanyarognak az IH Rendezvényközpont előtt, ahol a karszalagjukat szeretnék előre beszerezni a fesztiválozók. Olvasónk, Edina fotókat is küldött nekünk a jelenlegi helyzetről:

ZARA LARSSON, ARMIN VAN BUUREN, ÉS AZAHRIAH IS SZEGEDEN ZÁRJA A NYARAT

Egy biztos, hatalmas bulira készülnek a szervezők. Már a Szegedi Ifjúsági Napok első napján elszabadulhatnak a táncos energiák, hisz a svéd világsztár, Zara Larsson elhozza Szegedre legújabb lemezének dalait. Természetesen lesz még produkció bőven, hisz a hazai pop-rock-hip-hop szcéna java mellett jön Armin Van Buuren és Kamrad is és a Coca-Cola SZIN-en zárja a nyarat majd Azahriah is.

KÉSZÜL AZ SZKT IS

A Szegedi Ifjúsági Napok rendezvényre, a teljes fesztiválra érvényes karszalagos bérlettel rendelkező utasok korlátlan átszállással utazhatnak Szeged járatain.

A TRAM-TRAIN JÁRATOK KÖZLEKEDÉSI IDEJE IS BŐVÜL

Idén augusztus 28. és 31. között rendezik a Szegedi Ifjúsági Napokat (SZIN). A MÁV-START idén kibővíti a TramTrain járatok közlekedési idejét, így a fesztivál minden napján biztonságos hazajutást biztosít a résztvevőknek, tudatta a vállalat.

A MÁV-START a résztvevők visszajelzései alapján idén:

  • augusztus 28-áról 29-ére virradó (szerda) éjszaka is közlekedteti a Szegedről Hódmezővásárhelyre 1:05-kor, 2:05-kor és 3:05-kor,
  • valamint  a Hódmezővásárhelyről Szegedre 0:07-kor, 1:09-kor és 2:09-kor induló TramTrain járatait.

A fesztivál többi napján a menetrendben meghirdetettek szerint közlekednek ezek az éjszakai járatok.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb