Kikapcs

Holnap start, készül a SZIN helyszíne: exkluzív fotókkal mutatjuk hogyan SZIN-esedik ki a Partfürdő

Holnap startol a SZIN Szegeden, fesztiválozók és híres előadók lepik majd el a várost. Gőzerővel készülnek a szervezők, kezd fesztivál hangulat kialakulni az újszegedi Partfürdőn.

Szeged365 Family tagok küldtek nekünk egy csomó fotót a fesztivál helyszínéről. Medence újratöltve, színpadok felállítva. Színes plakátok jelzik, hogy itt holnap bizony elstartol a SZIN. Egyelőre még üresek a helyek, alig lézengenek, de szerdán már beindulhat a buli.

ZARA LARSSON, ARMIN VAN BUUREN, ÉS AZAHRIAH IS SZEGEDEN ZÁRJA A NYARAT

Egy biztos, hatalmas bulira készülnek a szervezők. Már a Szegedi Ifjúsági Napok első napján elszabadulhatnak a táncos energiák, hisz a svéd világsztár, Zara Larsson elhozza Szegedre legújabb lemezének dalait. Természetesen lesz még produkció bőven, hisz a hazai pop-rock-hip-hop szcéna java mellett jön Armin Van Buuren és Kamrad is és a Coca-Cola SZIN-en zárja a nyarat majd Azahriah is.

TEGNAP KÍGYÓZÓ SOROK VÁRTÁK HOGY MEGKAPHASSÁK A KARSZALAGOT

Hosszan kígyózó sorok kanyarogtak az IH Rendezvényközpont előtt, ahol a karszalagjukat szerezték be előre a fesztiválozók. Olvasónk, Edina fotókat is küldött nekünk a tegnapi helyzetről, azokat a cikkünkben találod:

Fotók: Szeged365 Family tag küldte nekünk, nagyon köszi!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb