KikapcsVideo365

A NAV-osok, a rendőrök és a tűzoltók is velünk SZIN-eznek: mutatjuk, mivel várják a fesztiválozókat

Szerdán elstartol a szegedi nyár legnagyobb zenei fesztiválja az újszegedi Partfürdőn: indul a Szegedi Ifjúsági Napok. A Coca-Cola SZIN augusztus 28-31. között tíz zenei helyszínen több, mint 200 fellépővel és megannyi más programmal idén is megmutatja, hogy Szeged a legjobb végállomás a nyári buliözönben. A hatalmas bulik és koncertek között is tengernyi program várja a fesztiválozókat: többek között a kormányhivatal, a NAV, a rendőrség, a katasztrófavédelem és a területvédelmi erők munkatársai is képviseltetik magukat a SZIN-en. Sőt, sok-sok játékkal és meglepetéssel is készülnek a fesztivál látogatóinak.

A Szegedi Ifjúsági Napokon a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal munkatársai augusztus 28-31. között 14 órától 19 óráig mobil ügyfélszolgálattal és népegészségügyi, környezetvédelmi, fogyasztóvédelmi interaktív tájékoztatókkal várják a fesztiválozókat. A programsorozaton továbbá a NAV, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a katasztrófavédelem munkatársai mellett az MH Területvédelmi Erők toborzó csoportja is részt vesz majd.

A részletekről a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal és a társszervek képviselői sajtótájékoztatót tartottak kedd délután, amelyen kameránkkal mi is ott jártunk, mutatjuk, a hatóságok mivel készülnek a fesztiválozók számára:

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Operatőr: Cséfalvay Marcell

Vágó: Csongrádi Ben

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb