Kikapcs

Térképen mutatjuk, hogy merre futunk vasárnap – íme a teljes mértékben jótékonysági Continental Futófesztivál pontos útvonalai!

Már csak kettőt kell aludni és érkezik a város egyik kedvenc sportos rendezvénye, a Continental Futófesztivál, teljes mértékben jótékonysági kiadásban. A nagyszabású rendezvény kiindulópontja Szeged egyik ikonikus helyszíne, a Dugonics tér lesz, innen startol majd el mindhárom táv, amit megelőz egy-egy közös bemelegítés a szökőkút mellett. Erről Kiss Virág IFBB Pro fitnesz-testépítő gondoskodik majd, miközben az átmozgatás alatt a legendás Hamvai P.G. pörgeti majd a lemezeket a színpadról. Most térképen mutatjuk a Continental Futófesztivál pontos útvonalait.

Continental Futófesztiválon idén is egy jó ügyért futhatnak a legsportosabb szegediek, ugyanis száz százalékban jótékony célra fordítják a futójegyekből származó bevételt a szervezők, sőt, rögtön két alapítványt is támogatnak:

A vasárnapi rendezvényen három táv közül választhatnak a futók, a

  • a családi táv 9:00-kor
  • a félmaraton 9:30-kor
  • a középtáv pedig 9:35-kor

startol el a Dugonics térről, mutatjuk a három táv pontos útvonalát, térképen:

CSALÁDI TÁV
START: 9:00 – Dugonics tér

Dugonics tér (START) – Kárász utca – Széchenyi tér – Klauzál tér – Dugonics Tér (CÉL)

A távot közelebbről is megvizsgálhatod, közelíteni és távolítani is tudsz, IDE KATTINTVA.

FÉLMARATON
START: 9:30 – Dugonics tér

A távot közelebbről is megvizsgálhatod, közelíteni és távolítani is tudsz, IDE KATTINTVA.

A félmaraton kapcsán kiemelten fontos, hogy az indulás előtt minden versenyző kap egy papír alapú térképet a tájékozódás segítése érdekében, továbbá kerékpáros felvezetés is lesz az említett távon, de érdemes, sőt, ajánlott tanulmányozni a félmaraton pontos útvonalát még az indulás előtt.

KÖZÉPTÁV
START: 9:35 – Dugonics tér

Dugonics tér (START) – Tisza Lajos körút – Aradi Vértanúk Tere – Huszár Mátyás rakpart – Korányi fasor – Tisza Lajos körút – Dugonics Tér (CÉL)

A távot közelebbről is megvizsgálhatod, közelíteni és távolítani is tudsz, IDE KATTINTVA.

A Continental Futófesztivál miatt a Huszár Mátyás rakpart vasárnap délelőtt 9:00 és 11:00 között le lesz zárva, valamint a szervezők kérik az autósokat, hogy a fentebb feltüntetett útvonalak közelében fokozott figyelemmel közlekedjenek. A három táv közül a családi és középtávra is vásárolható felnőtt és gyerekjegy is, utóbbi esetében a 14 éven aluli kis szuperhősök számára a jegy ára jelképes összeg, mindössze 500 Ft lesz az idei Continental Futófesztiválon. Vásárold meg a jótékonysági futójegyedet minél hamarabb, ezt IDE KATTINTVA teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb